Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ilkbahara doğru yeni bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. elimde Canon EOS550D ve Sony a6300 var ve bunlarla lens uyumlu olabilecek bir kamera iyi olur ama illa bu kıstasa bağlı kalmayı düşünmüyorum. istediğim şeyler: iso performansı iyi olacak, karanlıkta net çekebilecek, bir de astrofotoğrafiye yönelmek istediğimde sıkıntı çıkarmayacak. https://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_eos550d&products=canon_eos800d&products=canon_eos_r&products=canon_eos1dxii&products=sony_a6300&products=sony_a7iii&products=sony_a7riii&products=sony_a9&products=panasonic_dcgx9&products=panasonic_dmcgh4&products=panasonic_dcgh5&products=panasonic_dcgh5s&products=nikon_z6&products=nikon_z7&products=nikon_d850&products=nikon_d7500&products=fujifilm_xt3&products=fujifilm_gfx50s&products=fujifilm_xh1&products=fujifilm_gfx50r&sortDir=ascending şöyle bir liste çıktı, elimdekilerle kıyaslamak için. fotoğraf makinelerini yine dpreview üstünden kıyasladım ( https://www.dpreview.com/reviews/fujifilm-x-t3/7 ) elimdeki eos 550d'ye en yakını olduğu için eos 700d üstünden kıyas yaptım. canon: eos r > eos 1dx mark2 > eos rebel t7i (800d) > eos 700d sony: a7r 3 > a7 3 > a9 > a6300 panasonic: gh5s > gh5 > gx9 > gh4 nikon: z7 > z6 > 850 > 7500 fujifilm: gfx 50s > x-h1 > x-t3 toplam: fujifilm gfx 50s > sony a7r 3 > nikon z7 > canon eos r > panasonic gh5s kendime not topiği gibi oldu. sanırım böyle bir tabloda a7r 3 en mantıklı seçim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 eski makina ama hala çağı rahat yakalayacak canon 5d mark ii'ler var. baya da ucuzlamış artık 2k civarına satıyorlar ikinci ellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Astrofotografi için Sony pek tavsiye edilmiyordu en son baktığımda. Sony star eater diye aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 madem gokyuzu cekicen shutter speed ile oyna? f stopi dusuk falan tut neden iso ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Iso ne kadar yuksek olursa olsun gece isik olmadan foto cekilmez Veya lvy nin dedigi gibi shutter speed dusuk olacak ki isik girsin mumkun mertebe Ozellikle gokyuzu cekimi performansini bilmem ama a7r gayet pro makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 a6300'ün üstüne çıkma amacın fotoğraf çekmek ise yeter her iş için gayet. para var saçıyorum dersen leica filan al ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 çok paran varsa a7r 3 al geç hiç düşünme. şahsi fikrim elindeki 6300'ün zaten çok iyi bir makine olduğu. illa ilerlemek istiyorsan paranı lense yatırman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 1 ay içerisinde yeni A6xxx açıklanacak onu da bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 lord_gorthaur said: 1 ay içerisinde yeni A6xxx açıklanacak onu da bekle bence A7xxx çıkacak soylentileri de var. Nikon d810'umu sattim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 para mı sıçıyorsunuz. kakanız dolar mı olum sizin. ne biçim hobileriniz var. balık tut,buzdolabı magneti topla, porsuk falan yakala. profesyonelsen de burada öneri istemez zaten pro adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar