Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 selam, cumaya bikaç günlüğüne karadağ'a kaçalım dedik bi arkadaşla. podgorica'ya giden vardır mutlaka. 3-5 sorum olacak. -nerde kalalım, novi grad'da günlüğü 100-150 lira civarı evler var. novi grad nası bi yer? genel amacımız içip sıçıp goygoyculuk. witcher'dan kanım ısınmış bulunduğu için kesin novi grad'da kalalım istiyorum fdvgshjs -şurayı görün mutlaka denecek ne var? süper bar-restoran-mekan da olur, müze-park falan da olur. gidip de "lan şunu yabmadan gelmeyin" denecek şeyler neler? -bunlar euro'yla yaşayan insanlarmış. fiyatlar nasıl genel olarak? çok saplarlar mı? :( -başka da bişey gelmedi pek. biraydı kebabçeydi balkan müziğiydi takılıp gelicez işte da. nerde kalınmalı, gecenin köründe içip içip yürüyerek dönmesi çok zulüm olmayacak bi yer lazım. esas soru bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Ben de karadag'da hali yikama sirketi kurucam. Cok yakinda karadag vatandasiyim. Uygun bir aracilik ucreti ile size de yol gosterebilirim. Neden karadag? *Cunku musluman,hristiyan ayrimi yok. Turkleri kardes ulke vatandasi goruyorlar. * Genc bir nufusa sahip, ;) dinamik , gelismekte olan bir ulke. *Canim cok sikildi mesai'nin bitmesine. 15 dk var zaman gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 mastikor ciddi mi taşak mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 bi de, beraber gideceğim vatandaş deniz kenarına gidelim nabıcan şehir içinde diyor. kasımda giremeyeceğim gri denizin bana bi faydası olacağını düşünmüyorum. ikna etmem için argüman sunar mısınız lütfen? deniz ne kasımda be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 podgoricada hiç bişey yok kucucuk bi yer budva ya da kotora geçersiniz oralar da küçük ama yine yapılacak gidilecek yerleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 sırbistan - belgrad olduk bi anda fsdhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 budva diyecektim, belgrade olmys bile kanka hali yikama ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Ben de Karadağ tarafına ayak atma planları yapmaktayım şirket açarak vs... İlk adımları attık. Var mı yapan eden? Masticore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Benim arkadaşım direkt ev aldı. Hatta aile erkanı ile toplanıp apartman aldılar ailecek. Bekliyorlar şu an vatandaşlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Cokomantis said: sırbistan - belgrad olduk bi anda fsdhjk Buranin dogasi guzel, her sey cok ucuz vs. ama bi sik yok. Gece hayati falan iyidir muhtemelen, balkan ulkesi sonucta ama ben gormedim. En iyi yani her yer kadin, erkek yok neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Holy said: Benim arkadaşım direkt ev aldı. Hatta aile erkanı ile toplanıp apartman aldılar ailecek. Bekliyorlar şu an vatandaşlık için. 10 sene sanırım vatandaşlık için, sorsana ne yapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 deadwoll said: belgrad için diyosun di mi? bi kere gitmiştim ama çok az kalabilmiştim. ikisine de giden bi arkadaşımı sorguladım biraz, sırbo daha iyi deyince kendimi ikna ettirmiş oldum. montenegro için tavsiyesi olan varsa buyursun ama, lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Evet Belgrad icin diyorum, gecen sene 5 gun oradaydik. Ev tuttuk falan ama is icin gittiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar