Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online :Integral Factor Mobile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayadir karsilastigim en basarilo mobile oyun. Mmorpg denilmez tam ama open world mmorpg ve co op tadinda. Mobile oyunlarinda olan enerji sacmaligi olmadan pc kalitesinde oynuyorsunuz . Class secimi yok Sao da oldugu gibi skillerinizi gelistirerek kendi karakterinizi yaratiyorsunuz. Craft , dungeon vs var icinde ve hikaye baya surukleyici . Animeden biraz degisik ilerliyor hikaye ama ana konu ayni . Kirito ve Asuna ile yan yana savasiyorsunuz, arada atlanilan floorlarin bosslarina giriyorsunuz ve yan hikayeyi ogreniyorsunuz baska bir oyuncu olarak . Benim baya hosuma gitti ozellikle yapilan hikaye degisiklikleri vs guzel ama bazi yerlerde tutarsizliklar var ama 0 dan sao dunyasinda ilerliyorsunuz . Oyunu androidte oynuyorum ben Turkiyede daha aktif degil google yazip apk sini bulup oyle indirdim ve basladim . Su da Floor 3 Boss fight videom

[video]https://youtu.be/JM_9oMHhWVs?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Dofusu uzun sure oynadim alakasizlar baya 2004 pc mmorpg tierinde bir oyun mobile icin baya iyi . Lineage ten filan baya basarili auto quest vs yok rpg kismini guzel basarmislar . He Black Desert Mobile da oynuyorum mesela oda baya iyi .
Mesaj tarihi:
yani mobil için fena görünmüyor da sao'nun pc oyunları varken anlamlı gelmedi benim açımdan, ekranın yarısı düğmeler dokunmatik ekranlar için. :/ ama evet telefonda oynanır herhalde ille telefonda oynanacak birşey lazımsa.
  • Yeni Oluştur...