yloibx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 400w psu alayım diyorum. nereyi ve hangi psu markasını önerirsiniz? vatan'da xigmatek ve thermaltake var 400w. thermaltake alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 al iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 yeni mekan ne güzel olmuş fistan ya memeli memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 https://linustechtips.com/main/topic/631048-psu-tier-list-updated/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 EVGA, Corsair, FSP, Seasonic, Silverstone bunları almayacaksan diğer hepsi aşağı yukarı aynı kalitedeler zaten. model aralığı aynı ise xigmatek'in ,thermaltake'den bir farkı yoktur benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 750w zalman aldım kamyon gibi fanı sesi çıkarıyor ya psu hatalı olabilir mi acaba yoksa dandik mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 ben de şey sorayım. 10 yıl önce corsair TX 750 almıştım, hala da sıkıntısı yok. ama bu modüler değil tabi eski olduğu için, o zamanlar pek yoktu veya çok pahalıydı hatırlamıyorum. neyse şimdi kalkıp bi indirimde modüler psu almak mantıklı mı, işleri acayip kolaylaştırıyor mu? bana sanki 800 liraya falan değmez gibi geliyo, ne diyonuz? bendeki şu işte: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 modülerin olayı gereksiz kablo kirliliği olmaması değil mi sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 o eski psu şimdikilerden daha kaliteli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 reampage said: 750w zalman aldım kamyon gibi fanı sesi çıkarıyor ya psu hatalı olabilir mi acaba yoksa dandik mi bilemedim. kim dedi sana zalman al diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Zalman dandikliğinden fan sesi çıkarıyordur. Yeni PSUlar daha sessiz ve daha ufaklar, aynı zamanda daha temiz güç veriyorlar. Eski PSUların yenilerinden daha kaliteli olma şansı baya düşük. 10 senelik Corsair bütün sistemi patlatsa şaşırtıcı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 https://www.hepsiburada.com/seasonic-s12ii-620-620w-80-bronze-power-supply-sea-s12ii-620-p-BD300643 şundan alıyım bir tane gitsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 fsp al bari o fiyata seasonic ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 180 tl'ye Aerocool vx400 aldım. sadece programlama, internet ve moba için kullanıyorum. 500w fsp 240 liraydı umarım pişman olmam. ben 12 senedir superpower diye bir psu kullanıyorum. fanı dönmüyor neredeyse. acayip ses ve ısı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 EVGA 650G2 uygun fiyata hala iyi bir opsiyon. Alternatif olarak Seasonic Prime Ultra Gold 550W da olabilir. Bütçe sınırım yok diyorsanız Seasonic Prime Ultra Titanium 850W veya aynı seriden farklı güç seviyesinde başka bir PSU alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 stormeagle said: EVGA, Corsair, FSP, Seasonic, Silverstone bunları almayacaksan diğer hepsi aşağı yukarı aynı kalitedeler zaten. model aralığı aynı ise xigmatek'in ,thermaltake'den bir farkı yoktur benim gözümde Abi her corsair, fsp, evga bir degil. Corsairde VS serisi mesela rmx veya hx ax serileriyle bir degil. Ayni sekilde fspnin ve evganin 80+ setifikasi olmayan modelleri var diye hatirliyorum bunlar mesela fsp aurum yada evga supernovayla uzaktan yakindan alakasi olmayan versiyonlar. Tldr marka onemli tabi ama seri de onemli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 >:D< Llama said: yeni mekan ne güzel olmuş fistan ya memeli memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar