Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Twisting nether serverinda oynayan raidlere katilacak adam lazım arkadaslar. Dps ihtiyacı var. O yuzden mythic progress yapmaya baslayamiyoruz. 370 ilvl civarı olup grubu olmayan varsa iletisime gecelim. DD olmak zorunda degil tank/heal oynuyorsanız da olur. Ben iyiyim ama vaktim olmadi ilvl im dusuk diyen olursa boostlamaya yardımcı da olunur. şurda fightların logları var: https://www.warcraftlogs.com/guild/eu/twisting-nether/mimarlar%20odasi Pati komünitesinden de yazabilirsiniz. Nick: Doihaveto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 oeh 25wipe ne abi(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Abi ona bakma. Hic bilmeyen bir 335ilvl arkadasa orb tasimasini ogretmek zorunda kaldik. 10 kere resetledik vs. 6-7 tanesi gercek try onların bir tanesinde de %6 ya geldik zaten. Saat gec oldugu icin ugrasmadik bir daha kesilmedi o yuzden. Ama dedigim gibi %6 wipe a baksan mesela dpsleri cok kotu olanlar var. Mekanik hatasından ziyade dps sorun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 335 ilvl adama orb taşımasını heroicte niye öğretiyosunuz ki. %80 değil mi sınır, 4 kişi alın dışarıdan kesip çıkın en azından guild olarak temizlemiş olun da adam ararken 8/8 yazarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 halen oynuyor olsam gelirdim :( haftaya dönersem direkt yazarım. 352 falandı bırakmıştım ufak bi boost sonrası akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 k1nJo said: 335 ilvl adama orb taşımasını heroicte niye öğretiyosunuz ki. %80 değil mi sınır, 4 kişi alın dışarıdan kesip çıkın en azından guild olarak temizlemiş olun da adam ararken 8/8 yazarsınız. valla cok sacma oldugunu bende soyledim de. O arkadas dh alt acti solo orb tasima gorevi onda olacakti. E zaten adam yok bari ogrensin adam nasil olsa o yapacak dediler. O sekilde oldu. Disaridan adam alma taraftarı degiliz pek. Olanlar ogrensin mythic te isimize yarasın kafasındayiz biraz. @Dark gelirsen konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Aaaah ulan ah. Keske vardiyali calismasam da oynayabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 haftada kaç gün raid yapıyorsunuz. iş yoğunluğum biraz azalacak, ilhan'ın guildindeyim. onlarda dps spotlar hep dolu eğer yer bulamayacak olursam bakayım sizin guilde. bi guildmaster ile konuşayım adamla güzel bi iletişimimiz var neticede hem de kendisi de patiden. çat diye çıkmak ayıp olur. benim de ilvl 360. Yıllarca LK'da hardmode ve heroic, geçen content mitik progress olmak üzere baya zorladım. iş görürüm yani. raid günleri falan çok fazla değilse oynarız beraber. benim için de güzel olur. edit: yazmayı unutmuşum. havoc. range dps olsun derseniz bi mage'im var onu kasarız olmadı. contenti genelde başladığım guildde bitiririm eğer guild kendi progress durdurma kararı almazsa. o yüzden karakterim için harcadığınız droplar başkasının guildine gitmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Pazartesi ve perşembe gunleri raid oluyor. Saat 8:30 - 12:00 arası. Range dps daha iyi olur melee daha bol oldugu icin bizde. Ona bakarız artık duruma göre. Gerek olursa mage i de uplariz. Sen konus abi guildinle haberlesiriz sonrasında. Dünkü raid de HC temizledik. Mythic progress basliyor pazartesiden itibaren. https://www.warcraftlogs.com/reports/cRqgYZv2Mw1Apazj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 benide alirmisiniz heal dps range hepsini oynayabilirim legionda tek basarim heroic ghuun https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/defias-brotherhood/Oocoo ayni zamanda ic mimarim guildin isminede uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Server farklıymış Loex senin. Pve den cok pvp yapiyorsun anladigim kadariyla bize yaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Server farklı olsun ne fark eder ki bende guild dışı alım yapsanız olmuyor mu farklı serverdan.bende Burninglegion da oynuyorum ama guildim yok şu an hatta oynayacak insanlar arıyorum. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/burning-legion/Mariene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 yeni raid gelince mythic yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 khalad said: Server farklı olsun ne fark eder ki bende guild dışı alım yapsanız olmuyor mu farklı serverdan.bende Burninglegion da oynuyorum ama guildim yok şu an hatta oynayacak insanlar arıyorum. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/burning-legion/Mariene mythic icin problem oluyor. Su an zaten dd spotu kalmadi yedek bekleyenler var. Heroiclere katilmak istersen yada genel olarak beraber m+ vs icin grup ariyorsan buyur gel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 mythic cross realm artık? top100 kestikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 e o uldir. siege of zuldazar gelince napacak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Nekro said: khalad said: Server farklı olsun ne fark eder ki bende guild dışı alım yapsanız olmuyor mu farklı serverdan.bende Burninglegion da oynuyorum ama guildim yok şu an hatta oynayacak insanlar arıyorum. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/burning-legion/Mariene mythic icin problem oluyor. Su an zaten dd spotu kalmadi yedek bekleyenler var. Heroiclere katilmak istersen yada genel olarak beraber m+ vs icin grup ariyorsan buyur gel tabi. mythic cross realm değil mi ? zaten şu anda heroicleri yapmak istiyorum oynadığınız zamanlarda katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Yer varsa bende gelmek isterim.366 rogue ve 354 dk var.M+ yada heroic falan yeter bana su an.Slot kaygim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Dagildi bu guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 e bize gelin o zaman TN'de Metaphor X. bugün zekvoz iniyor. whisper Tili#2941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Evet maalesef dagildi guild. Bir iki core adamin problem yaratmasi ve de oyuncu bulamamiz yuzunden insanlar baydi. Birakip baska guilde gecenler oldu vs yalan olduk. Topic kitlenebilir tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ben bilmem. baktım ortalık karışık, hadi eyvallah dedim zaten. officerları discordda ilk kez officer kanalı dışında gördüm bu sayede. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 tiLi said: e bize gelin o zaman TN'de Metaphor X. bugün zekvoz iniyor. whisper Tili#2941 niye beni almıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 biz de yalan olduk. adamlar gelmemeye başlayınca 8.1'e kadar ara verelim dedik. geri toparlanamaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 20 man mythic yaptılar casual raidingi baya öldürdüler, şimdi bir de set armor falan yok, %90 bütün bis gear mythic+lardan geliyor iyicene öldürdüler ciddi ciddi "bitsin de gidelim" niyetleri olduğunu düşünmeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar