Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2019 İsteyen olursa 2 tane kod var close beta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 ps4 ile pc crossplay gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) var mı oynayan bunu? yüklüyorum denemek için ama meh gibi sanki epic'de beleş Eylül 8, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Baya ilgimi çekti, yükledim, henüz fırsat bulamadım bizzat denemeye. Twitchten falan bakıyorum , skill ceiling yüksek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 (düzenlendi) bunun baktim: closed alpha 1'ini oynamisim sonra da closed beta'sini, guzel degildi. hani bir gun degilde bir kac saatte silinecek cinsten, polished baya ama gameplay kotu. Eylül 9, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Bunu sen deyince üzüldüm şimdi. APEXTEN KÖTÜ MÜ AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 yine de sen 1-2 oyun dene, zaten bayarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Oynadık oyunu arkadaşlarla. Çok çabuk öğreniliyor mekanikler zaten 15 dakika gibi bi süreç. O yönden güzel. Ama projectilelar çok yavaş gittiği için tutturmak zormuş. Kaç kovala uzun sürüyor genelde. Fightların sonunu bilemiyorsun. En azından henüz biz bilemiyoruz. Earth oynuyorum. Kafasına taş fırlatıyorum milletin. Havada manasını bitirenlere aşağıdan gel gel diyorum. Çıtır çerezlik. Apex'den sonra relax geldi oyun tabi. Apex'de şampiyon olunca kutlamak için spellbreak'a geçiyoruz bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar