pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 hands free görüşme yapma ve akşamları da netflix, müzik vs de iş görecek ortalama üstü bir kulakiçi kulaklık arıyorum. jabra 55t ve samsung iconx varmış galba popüler android kanadında. var mı kullanan bu cihazlardan veya ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ANKER SoundBuds Slim kullanıyorum fiyatına göre güzel cihaz. PS : Spor için aldım üzmedi beni. Spor yaparken görüşme de yapıyorum problem yok mikrofon ya da alınan seste. Genelde telefon 5 metre ötemde oluyor minimum. Tek eksi tarafı şarjı çok başarılı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Böyle bir şey arıyorum ben de özellikle spor için. Bi türlü içine sinmedi fjfj. Yuksek ses önemli. Spordayken dış ses duymak motivasyonumu bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Giriş seviyesi benim önerdiğim. Spor için iyi. Ben baya araştırmıştım almadan önce bunda karar kıldım. Spor için almıştım zaten son seste kesinlikle spor salonunda çalan bangır bangır şarkıları bile önlüyor. Dediğim gibi en büyük eksisi hergün şarj etmek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ANKER ürünlerinin genel olarak seviyeleri yüksek oluyor ya. dün gece bir iki video izledim, baya övmüşler slim+'ları. + olmayan ile farkı ne pek anlamadım açıkçası ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 meleec x6 var bende ses spor vs başarılı. hafiflik de başarılı, şarj idare eder 5saat falan kullanıyorum ama bir sıkıntısı var mikrofnu yeterince iyi değil. daha doğrusu dış sesi de aldığı için ağıza iyice yaklaştırmazsam net duyamıyor karşı taraf beni. bana yetiyor, sporda falanda başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar