Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 ilk sezon mu yoksa tek sezon mu bilemedim ama 4. bolume geldim fena gitmiyor su ana kadar. https://www.imdb.com/title/tt6763664/reference https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTU4NzA4MDEwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTQxODYzNjM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 hoşuma gitti benim iki bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ilk 5 bolum iyi. sonrasi kotu. IT gibi cocukluk/yetiskinlik dongusu olmasi hosuma gitti. fakat butun hikayeler arasinda bir nell'in hikayesi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 :( insan alistira alistira kotu der.. tam 5 e gelmistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Ben de 3 bolum izledim. Beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 5 i bitirdim simdi. nell hikaye nefisti gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 6 guzeldi baya begendim 8de odum patladi 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 ilk 5 bölüm ayrı bir puanı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Nellin kendisi güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Ikinci yarisini da cok begendim, anlatima bayildim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 cokmu korkunç sıçırtıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ben de baya tırt bekliyordum beklentisiz izledim ilk bölümünü dün gece. baya hoşuma gitti, devam edeceğim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 3 bolum izledim daha sicmadim, yer yer klasik luzumsuz ani ses ve aksiyon olmasa daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 ben finale geldim, yarın izlerim sanırım. 6.bölüm en sevdiğim ve izlerken zevk aldığım bölüm oldu. sinematografik olarak alkışlayarak izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 aquila said: 3 bolum izledim daha sicmadim, yer yer klasik luzumsuz ani ses ve aksiyon olmasa daha iyi olurmus. "sesle ucuz korkutmaca feci ama en azindan komple jumpscare yok" derken gelen bir jumpscare var... kufur ettim. bolumunu yazmiyorum ki herkes altina sicsin, birlikte kufur edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 arcane said: aquila said: 3 bolum izledim daha sicmadim, yer yer klasik luzumsuz ani ses ve aksiyon olmasa daha iyi olurmus. "sesle ucuz korkutmaca feci ama en azindan komple jumpscare yok" derken gelen bir jumpscare var... kufur ettim. bolumunu yazmiyorum ki herkes altina sicsin, birlikte kufur edelim. spo shirl ile theo'nun arabadaki sahnesi mi? orada ben ruhumu teslim ediyordum epey boşluğuma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 1. bölümü izledim. muazzamdı. umarım bööle devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ilk 5 bitti, simdi arcane yuzunden hep beraber eve gidip scooby dooya baglicaklar beklentisiyle ikinci 5e basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 keske oyle yapsalarmis. scooby doo gizem isini guzel yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 olm sizin yuzunuzden 5'i izleyip durdum. guzel de gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Kimi taktin.. Guzel devam et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Yok la devamı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Korku dizisi olarak bence çok kötü, kanal d bayram sineması kuşağına uygun korku öğeleri var. Genelde de işte çocuk uyuyor çat diye ses geliyor herkes korkuyor meğerse babası yere bi eşya düşürmüş tarzında gerginlikler. Ancak drama olarak izlerseniz bence gayet iyi dizi. Bi yerden sonra korkmayı bıraktık açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 guzel mi simdi baslayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar