ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 DoGMeaT said: adamı varya okula malzeme istediğine pişman ettiniz sanki dağdaki teröriste mühimmat istedi okula değil imam hatibe. linkte yazıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 aquila said: pozitif bir katkiniz olmicaksa konuya mesaj yazmayin. Uyuz olup banlayacaksiniz belkide Pozitif bir seye destek istemedigi icin tepki veriyor olmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 kardeşlerim , meb belirliyor hangi okulların imam hatip olacağını ağrı dogubeyazıt'ta 10 tane lise yoktur ben size söyliyim, bunların yarısı imam hatip olunca çocuklar sike sike imam hatip'e gitmek zorunda kalıyordur cidden acıyorum size şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Pati elitizminin keskin kokusu... unutmuşum hmmppss hmmppffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 aquila said: pozitif bir katkiniz olmicaksa konuya mesaj yazmayin. ^ this ben de var üç beş yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 turan dursun seti yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar