Aduket Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 boşta duran, gözden çıkardığınız, bir kusuru olmayan beaglebone kartiniz varsa alabilirim. tesekkurler. merak edene not: beaglebone raspberry pi gibi programlanabilir bir elektronik kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 iyi ki not yazmışsın, yoksa googlelayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 napcan peki bunla anlatsana merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 mr. robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 sırayla yanıp sönen led ışık yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Güzel cihazmış ucuza bulursan bana da haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 100tl ye aldim letgo dan. embedded linux kurmak icin gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 100 tl muhteşem ötesi bir fiyat, bende bir ara lattepanda ve Rasperry pi aradım ama bulamadım hiç bulundupum ölgede mecur sıfır almıştım... Embeddet Linux ne için bu arada ? Benim de bir projem var ama vakit ayıramıyorum linuxta rds services benzeri bir servis kullanarak yalnızca poe ile çalışan bir mini desktop/thinclient ımsı birtakım şeyler yapacaktım ama vakit yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar