reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 https://image.shutterstock.com/image-photo/matchsticks-isolated-black-background-450w-1154950900.jpg sunun yanani ve arka plansizi lazim asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 arka plansiz ates... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Arka planli yananinda da arka plan yanar. Uzerine duşundum yoksa xhfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 https://twitter.com/darkstockphotos stock photo diyince bu aklıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 ahaha müthişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 mokoko said: https://twitter.com/darkstockphotos stock photo diyince bu aklıma geldi :D Mokoko BEY naptınız? Çok acayipmiş bu!!!! sevdim mi nefret mi ettim bilemiyorum ama takip edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 mokoko said: https://twitter.com/darkstockphotos stock photo diyince bu aklıma geldi :D lan bu ne abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 abi asdfgd https://pbs.twimg.com/media/DQdjVU5V4AErC4x.jpg bazen boşuna uğraşıyorum sanırım hissine kapılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konya'dan fotografim alindi. Konya shutterstocktan fotograf satin alacak medeniyet seviyesine ne zaman geldi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 diz baş vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Xenocide said: abi asdfgd https://pbs.twimg.com/media/DQdjVU5V4AErC4x.jpg bazen boşuna uğraşıyorum sanırım hissine kapılıyorum. yok lan niye boşuna uğraşasın ki http://oi63.tinypic.com/i3gl09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 ya gerçekten bununla oturup uğraşmış olmana diyecek söz bulamıyorum. RENK TONLARIYLA FALAN BİLE UĞRAŞMIŞ YA ALLAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Uğraşabiliyo demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2018 bi küçük güncelleme yapayım, birkaçınızın çalıştığı şirketin shutterstock üyeliği var anladığım kadarıyla. Eskiden bu işi yapan bir arkadaşım, üyeliği olan tanıdıklarına ay sonu kalan haklarını kendinden alım yaptırarak harcatmış. Çok mantıklı geldi ben de aynı şeyi istiyorum şimdi buradan :)o BANA BU KONUDA DESTEK OLUR MUSUNUZ CİCİŞLER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 abi naçizane bir kaç yapıcı önerim olacak. f stop çok düşük kullanıyorsun. alan derinliğin daraldığı için (gitar foton, para foton vs) fotodaki net alan azalıyor. bırak fotoğrafın olabildiği kadarı ne olsun. bunu alacak tasarımcı adam zaten isteğine göre blur verebilir. tldr:sanatsal çalışma bir diğeri de -emin olmamakla beraber- lightroomda sanırım biraz boostlayıp yüklüyorsun. beyaz dengesi ve ufak tekef düzeltme dışında olduğu gibi bırakmanı öneririm. adamlar vanilla seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 f stop işini çoğu zaman mecburen öyle yapıyorum. gitar fotoğrafında mesela fonum yeteri kadar büyük değildi, arkaya beyaz ekler falan yaptım bi sürü. eğer net olsaydı arkası çok abuk gözükecekti. ama böyle de bi acayip oldu tabi o açıdan haklısın. vanilla kısmında ise bi şey diyemicem, doğru olabilir dediğin. bazen fazla oynuyorum üzerinde fotoğrafların, gerçekdışı güzel gözüksün diye sdfg onu biraz kısabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Hiç shutter bakiyeni çekmeye kalktın mı? Nasıl çözdün o yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 On 06.06.2019 at 17:39, inyormaynd dedi ki: Hiç shutter bakiyeni çekmeye kalktın mı? Nasıl çözdün o yolu? Payoneer hesabim var, 36 dolar oraya transfer oldu. 1-2 haftaya payoneer kartim gelecek, sanirim bankamatikleeren coart diye cekebiliyomusum. Oyle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Bizim arkadaşlar MEB için kitap hazırladılar ve bu tür sitelerden de epey faydalanmışlar. Kaynakçaya baktım ki en az 2 sayfa foto kaynakçası tek tek belirtilmiş ve çoğu shutterstock. Eğitimle ilgili foto iş görür ama işte elalemin çocuğunu nasıl çekeceksin. Anca blurla filan olur sanıırm ki o da zor bence. Başarılar arkadaşım yolun açık olsun. Düğün fotoğrafçılığından hallice bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 On 18.06.2019 at 23:06, Xenocide dedi ki: Payoneer hesabim var, 36 dolar oraya transfer oldu. 1-2 haftaya payoneer kartim gelecek, sanirim bankamatikleeren coart diye cekebiliyomusum. Oyle diyolar. Eğer bir şeyler satabilirsem açayım ben de. Shutter'da gördüğüm en büyük eksik (diğerlerinde nasıl bilmiyorum) yüklediğin içeriğin aratıldığını veya kaç kişiye gösterildiğini göstermemesi. Sadece indirme verilerini gösteriyor. Benim buradaki endişem, yüklediğim içeriğin ne kadar popüler olup olmadığını, nasıl aratılıp ulaşıldığını/ulaşılmadığını takip edebilirim? Experimental gitmek çok doğru gelmiyor açıkçası özellikle de benim gibi yeni başlayan bir kimse için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 (düzenlendi) On 23.06.2019 at 16:35, karatan dedi ki: Bizim arkadaşlar MEB için kitap hazırladılar ve bu tür sitelerden de epey faydalanmışlar. Kaynakçaya baktım ki en az 2 sayfa foto kaynakçası tek tek belirtilmiş ve çoğu shutterstock. Eğitimle ilgili foto iş görür ama işte elalemin çocuğunu nasıl çekeceksin. Anca blurla filan olur sanıırm ki o da zor bence. Başarılar arkadaşım yolun açık olsun. Düğün fotoğrafçılığından hallice bence yani bi müzayede fotoğrafım var, şu; peynir ekmek gibi gidiyor. Eğitimle ilgili de bu konseptte bi fotoğraf çekebilirim aslında alan derinliğini kullanıp. ama fırsatını bulmam lazım tabi. Buna bi arkadaşım çağırmıştı sağolsun. @inyormaynd istockphotos'da baya bi grafik verileri falan var da onları da ben karışık buldum biraz çok bakmıyorum ahasdf aslında bakmak lazım insanlar neleri arıyor, nelere ulaşıyor vs. bi de gündemi takip edin internetten haberlere bakın ona göre takılın falan diyolar da, ben şu anda nitelikten ziyade nicelik kastığım için çok bakmıyorum onlara. öncelikli amacım 500 fotoğrafa ulaşmak ki fotoğraf başına aldığım pay artsın. 500'den sonra artık nitelikli fotoğraf olayına girişmeye başlarım. Şimdi bi tane dandik lamba çekiyorum, 4 farklı açıyla çekip koyuyorum, hop +4 fotoğraf. tabi arada iyi fikir gelirse aklıma onu da coşturuyorum. Haziran 24, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Konuyu gorunce benim de shutterstock hesabim aklima geldi. Bir kac tane daha yukleyim bari. Kendime 1 yilda 365 foto ekleme hedefi koymustum. 5 aydir bakmadim. Bu vesile ile acigi kapatmaya calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 @DynamicK benimkiler de 280 civarinda kaldi valla. Satis da var aslinda 2 kere odeme de aldim ama bi tur daha gaza gelip costurmam lazim feci saldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 1 foto saglam satmaya baslayinca o gazi veriyor da cok nadir olan bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar