Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Selamlar, Yeni çıkacak Iphone'ları Ekim sonu teslim olacak şekilde getirebiliriz. Cihazlar Japonya çıkışlı olacak. Pasaport kaydı alıcıya ait olacak şekilde satmak tercihimdir. İnternette şu an en ucuz Xs Max 64gb 11k TL'ye gördüm. En ucuzdan daha ucuz olacak şekilde 10.500'e falan verebilirim. Başka bir model isteyen olursa fiyatını vs konuşuruz. Tek atımlık hakkımız var ve en geç Ekim ortasında modele/fiyata karar verip anlaşmış olmamız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 olm ne kadar erken açmışsın ben de bekliyodum başlık açıyım kendime diye. kutulu'ya zamanında sipariş veremeyenler için yardımcı olabilirim ben. başlık açıcam yakın asdfsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 vatandaşımız aksaraya bavulla gelip sovyetleer gönderen slav girişimcilere döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Getiririz dediği diğeri de benim, bol bol sipariş verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 mokoko said: olm ne kadar erken açmışsın ben de bekliyodum başlık açıyım kendime diye. kutulu'ya zamanında sipariş veremeyenler için yardımcı olabilirim ben. başlık açıcam yakın asdfsadfsa abi almayı üdşünen varsa şimdiden düşünüyordur. Piyasadan da ucuza vereceğimiz için (Pati kardeşliği!!) şimdiden açayım win/win olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Ha evet bu arada Türkiye'de stoklara gireceği tarih de belli değil sanırım (belliyse yazın da bilelim). Japonya'da stok sıkıntısı olmuyor, tak diye alıp gelinebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 siz siparişleri alın kararsızları bana paslayın ozmn ben hep gidip geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 burada xs max alabilecek kadar elit bey kaldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 seve seve alacak olan developerlar var kafa rahat olsun asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Ipad pro 256 yi getirebilir misiniz? Facetime olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Getirebiliriz, çok kar bırakmıyor ama olsun :P Geçen sene kendime ipad almıştım, burada ipad air 1. nesil ikinci el fiyatına denk gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 SenariouS said: seve seve alacak olan developerlar var kafa rahat olsun asdfsadf asdfa cnms yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar