Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Zengin kolej bebesi nasil oluyo lan izmirde EHE EHE EHE EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 goldbären said: sipeysin watsap grubuna takılmayın, zengin kolej bebelerine kapak atabilmiş zeki hanım bunlar, tabi ki oyuna karışmayacaklar... bu arada merve yenge.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 goldbären said: liebe gibi evli olacağüıma mokoko gibi otel odalarında ps oynamayı tercih edebilirim... oyuna 2k vermek inanılmaz oha mega bir rakam ya kız gözüyle o da güzel sdfs. instagrama story atacam diye en kalabalık zamanda 4 gece tatile 10k vermek pahalı değil ama. 40kya kasa toplamış bizim forumda sizin eski şirketten şişkonun teki diye anlat bakalım ne dicek. 2013'te 50 tl atmıştım sonra o bize 80 atmıştı 2015te demeyi unutma ama. burada kaç kişi birbirine bu kadar para atmıştır, aramızdaki hukuk forumda ilk beşe girer karşim. lan olayı neden bana getiriyosun şüşko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 buradaki bazı arkadaşlar adına ben utanmaya başladım artık. adres versinler, monitörün üstüne dantel yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Esh said: Zengin kolej bebesi nasil oluyo lan izmirde EHE EHE EHE EHE Evet abi, ben de merak ettim. Evleniyorum kirada oturcam falan, nasıl zengin kolej bebesi oluyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sipeyskeyk said: Grego said: pics alalım, öyle havaya happen olmaz :( İsimleri de silmedim bak, sırf senin için. https://i.imgyukle.com/2018/09/05/SYT70.png sorry but betalik basvermis ben de oynarim istesem sabaha kadar ama oynamam ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 o bir kıstas değil abi, bizim şirket sahipleri de kirada oturuyor yani. ayda 5k dolares kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 soyle tshirt bastiralim..pek satar.. bu arada mavisehirde 2 000 euro ya deli gibi kiralik ev var..sorsana yengeye orada yasamak istermiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ilk is eve gidince karinizin karsisina cikip “BEN BUNDAN SONRA OYUN OYNUYORUM, BANA KARISAMAZSIN” diyin ve gercek alfaliginizi cekip foruma koyun. Saka lan saka yapmayin oyle bi salaklik, 3 kurusa aldiginiz seat toledo nuz da altinizdan gitmesin cocuk nafakasinin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Zengin değilim, arkadaşımla karısı da bir yerde çalışırken tanışıp beraber iş kurdular canavar gibi büyüttüler, 50-50 ortaklar. Ezikler bahane aramasın. EZİKSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 fin Fin said: sipeyskeyk said: Grego said: pics alalım, öyle havaya happen olmaz :( İsimleri de silmedim bak, sırf senin için. https://i.imgyukle.com/2018/09/05/SYT70.png sorry but betalik basvermis ben de oynarim istesem sabaha kadar ama oynamam ((: Yok ya, uykum geliyor benim ondan. Topiğin başlarına gidersen birkaç saatten sonra yorulduğumu sabah mal gibi kalktığımı o yüzden CS'yi falan bıraktığımı görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Benimki de iki zırladı, aldım karşıma ben senin hanım toplantılarına vs karışıyor muyum? Kız içmelerine karışıyor muyum? Ben de bu oyunu haftada 3-4 oynaacam karışamazsın dedim, bidaha açılmadı tartışma. Kadınlara her istediklerini verirseniz kendinize vakit kalmıyor maalesef. Onlar duygusal olarak tatmin olduklarında siz de tatmin oluyorsunuz sanıyorlar. İlgi + alaka verince = şımarıklık İStisnası yok bunun yani. ALlahtan benimki laf anlatınca anlıyor. Geri kalan arkadaşlara başarılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 rot ..abi sen farkli bir dunyanin insanisin lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Bu arada bu ben alpha olduğum için falan değil ha. O da istediğini yapabilir. Arıyor beni ben akşam arkadaşımla buluşcam diye, ok diyorum. Bugün dizi izlicem ben diyo, canım istiyosa ben de izliyorum istemezse oyun oynuyorum. Normali bu abi, oyun oynayınca alpha olmuyoruz. Oynayamamak EZİKLİK sadece, ikisi farklı şeyler : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Şaka bir yana gerçekten eşinizin isteğine, hobisine saygı gösteriyor da siz karşılığında anlayış görmemenize rağmen tavır koyamıyorsanız gg, işiniz çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 goldbären said: liebe gibi evli olacağüıma mokoko gibi otel odalarında ps oynamayı tercih edebilirim... oyuna 2k vermek inanılmaz oha mega bir rakam ya kız gözüyle o da güzel sdfs. instagrama story atacam diye en kalabalık zamanda 4 gece tatile 10k vermek pahalı değil ama. 40kya kasa toplamış bizim forumda sizin eski şirketten şişkonun teki diye anlat bakalım ne dicek. 2013'te 50 tl atmıştım sonra o bize 80 atmıştı 2015te demeyi unutma ama. burada kaç kişi birbirine bu kadar para atmıştır, aramızdaki hukuk forumda ilk beşe girer karşim. ahahaha biliyor olm seni zaten anlattım böyle böyle diye para mevzsunu :)-D abi para harcama olayı çok tuhaf hakikaten siviçe 2k tl çok diyor ama 5.2k verip telefon aldım iyi aldın bence diyor sfdsf içinde gamer ruhu olmayan kız anlayamıyor bu paraları. hayatın bir noktasından sonra tercih meselesi oluyor oyun bence, ben sadece hakikaten evde pc başında hayatı kaçırmayı bırakmak istedim. bırakmak istemeseydim şimdi eşim gibi harika biriyle birlikte olmak yerine oyun oynamama aldırış etmeyen biriyle birlikte olurdum ona göre bir hayatım olurdu, hayatımda kimse olmazdı. oyun oynamayı çok seviyorum ama en yakın arkadaşlarımın evimi basıp yeter artık ulan deyip raidin ortasında laptopu kapatıp beni zorla dışarı çıkardıkları duruma kadar gittim bir ara. evlenmeye yakın gece 3-4 e kadar oyun oynayıp uykusuz işe gittiğim de çok oluyordu burdan herkes biliyor zaten zorla hadi bir el daha diye diye sabaha kadar dota oynuyorduk. böyle oyun oynayabilecek vakti bulup düzenli bir hayatı olmasını sağlayabilen birileri de varsa ben saygı duyarım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 vurun vurun daha ölmemiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Dunyanin en iyi kizi da olsa, hayatta herseyin karsilikli oldugunu anlatmaniz lazim. Turk kizi genelde biraz ortalamanin uzeri guzellestikce butun dunya etrafinda donuyo zannettigi (zannettirildigi) icin bilmiyorum bu narin yapisina zarar vermeden nasil masaya vurursunuz 2 ton tassaginizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi işte bokunu çıkarmak anlamına gelmiyor. sen tamamen bırakmışsın izin yok diye? normal kararında oynayabilirsin bence, 17-18 yaşındaki gibi kendini frenlememe sıkıntısı yaşamazsın herhalde. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Celtics said: abi işte bokunu çıkarmak anlamına gelmiyor. sen tamamen bırakmışsın izin yok diye? normal kararında oynayabilirsin bence, 17-18 yaşındaki gibi kendini frenlememe sıkıntısı yaşamazsın herhalde. ^^ la ne alakası var baya hots oynuyorum hatta sipeys trollüyor ama onunla da oynuyoruz baya kim dedi oyunu bıraktım diye sdsfdss arkadaşlarımla fifa oynuyoruz bu ara bol bol mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 her konunun artık evliliğe gelmesi... büyüdük lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 hatta bir kaç gün önce prison architect kurdum şu lanet ay kapanışı bitince ona sarcam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 adamın kurduğu oyun bile hapishane :( Sen bitmişsin olm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 çünkü http://www.youtube.com/watch?v=pXrkBRfPSQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 heheyt be gerçek erkek var bu forumda şimdi isim vermiyim de biz oyundayken arkadan yengenin "canım portakal kesiyim mi yermisin" replikleri geliyo ADAM ADAM (xunn değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar