Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming for +30

Grego

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

liebe gibi evli olacağüıma mokoko gibi otel odalarında ps oynamayı tercih edebilirim...

oyuna 2k vermek inanılmaz oha mega bir rakam ya kız gözüyle o da güzel sdfs. instagrama story atacam diye en kalabalık zamanda 4 gece tatile 10k vermek pahalı değil ama.

40kya kasa toplamış bizim forumda sizin eski şirketten şişkonun teki diye anlat bakalım ne dicek.

2013'te 50 tl atmıştım sonra o bize 80 atmıştı 2015te demeyi unutma ama. burada kaç kişi birbirine bu kadar para atmıştır, aramızdaki hukuk forumda ilk beşe girer karşim.

lan olayı neden bana getiriyosun şüşko
Sosyal ağlarda paylaş

ilk is eve gidince karinizin karsisina cikip “BEN BUNDAN SONRA OYUN OYNUYORUM, BANA KARISAMAZSIN” diyin ve gercek alfaliginizi cekip foruma koyun.

Saka lan saka yapmayin oyle bi salaklik, 3 kurusa aldiginiz seat toledo nuz da altinizdan gitmesin cocuk nafakasinin yaninda
Sosyal ağlarda paylaş

fin

Fin said:

sipeyskeyk said:

Grego said:

pics alalım, öyle havaya happen olmaz
:(

İsimleri de silmedim bak, sırf senin için.

https://i.imgyukle.com/2018/09/05/SYT70.png

sorry but betalik basvermis

ben de oynarim istesem
sabaha kadar ama oynamam ((:

Yok ya, uykum geliyor benim ondan. Topiğin başlarına gidersen birkaç saatten sonra yorulduğumu sabah mal gibi kalktığımı o yüzden CS'yi falan bıraktığımı görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki de iki zırladı, aldım karşıma ben senin hanım toplantılarına vs karışıyor muyum? Kız içmelerine karışıyor muyum?
Ben de bu oyunu haftada 3-4 oynaacam karışamazsın dedim, bidaha açılmadı tartışma.

Kadınlara her istediklerini verirseniz kendinize vakit kalmıyor maalesef.
Onlar duygusal olarak tatmin olduklarında siz de tatmin oluyorsunuz sanıyorlar. İlgi + alaka verince = şımarıklık
İStisnası yok bunun yani. ALlahtan benimki laf anlatınca anlıyor.
Geri kalan arkadaşlara başarılar lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu ben alpha olduğum için falan değil ha.

O da istediğini yapabilir. Arıyor beni ben akşam arkadaşımla buluşcam diye, ok diyorum.

Bugün dizi izlicem ben diyo, canım istiyosa ben de izliyorum istemezse oyun oynuyorum.

Normali bu abi, oyun oynayınca alpha olmuyoruz.

Oynayamamak EZİKLİK sadece, ikisi farklı şeyler : D
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

liebe gibi evli olacağüıma mokoko gibi otel odalarında ps oynamayı tercih edebilirim...

oyuna 2k vermek inanılmaz oha mega bir rakam ya kız gözüyle o da güzel sdfs. instagrama story atacam diye en kalabalık zamanda 4 gece tatile 10k vermek pahalı değil ama.

40kya kasa toplamış bizim forumda sizin eski şirketten şişkonun teki diye anlat bakalım ne dicek.

2013'te 50 tl atmıştım sonra o bize 80 atmıştı 2015te demeyi unutma ama. burada kaç kişi birbirine bu kadar para atmıştır, aramızdaki hukuk forumda ilk beşe girer karşim.

ahahaha biliyor olm seni zaten anlattım böyle böyle diye para mevzsunu :)-D

abi para harcama olayı çok tuhaf hakikaten siviçe 2k tl çok diyor ama 5.2k verip telefon aldım iyi aldın bence diyor sfdsf içinde gamer ruhu olmayan kız anlayamıyor bu paraları.

hayatın bir noktasından sonra tercih meselesi oluyor oyun bence, ben sadece hakikaten evde pc başında hayatı kaçırmayı bırakmak istedim. bırakmak istemeseydim şimdi eşim gibi harika biriyle birlikte olmak yerine oyun oynamama aldırış etmeyen biriyle birlikte olurdum ona göre bir hayatım olurdu, hayatımda kimse olmazdı. oyun oynamayı çok seviyorum ama en yakın arkadaşlarımın evimi basıp yeter artık ulan deyip raidin ortasında laptopu kapatıp beni zorla dışarı çıkardıkları duruma kadar gittim bir ara. evlenmeye yakın gece 3-4 e kadar oyun oynayıp uykusuz işe gittiğim de çok oluyordu burdan herkes biliyor zaten zorla hadi bir el daha diye diye sabaha kadar dota oynuyorduk. böyle oyun oynayabilecek vakti bulup düzenli bir hayatı olmasını sağlayabilen birileri de varsa ben saygı duyarım aga.
Sosyal ağlarda paylaş

Dunyanin en iyi kizi da olsa, hayatta herseyin karsilikli oldugunu anlatmaniz lazim. Turk kizi genelde biraz ortalamanin uzeri guzellestikce butun dunya etrafinda donuyo zannettigi (zannettirildigi) icin bilmiyorum bu narin yapisina zarar vermeden nasil masaya vurursunuz 2 ton tassaginizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics said:

abi işte bokunu çıkarmak anlamına gelmiyor. sen tamamen bırakmışsın izin yok diye? normal kararında oynayabilirsin bence, 17-18 yaşındaki gibi kendini frenlememe sıkıntısı yaşamazsın herhalde. ^^

la ne alakası var baya hots oynuyorum hatta sipeys trollüyor ama onunla da oynuyoruz baya kim dedi oyunu bıraktım diye sdsfdss arkadaşlarımla fifa oynuyoruz bu ara bol bol mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...