Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Horde Community


Bezerye

Öne çıkan mesajlar

herkes bir guild ile deneyim olmazsa gelirim modunda olduğu için tam belli değil bir şey . Tahminen 8-8.30 başlar 3-4 saat yaparız işte insanlar bayana kadar. Normal ile başlarız haliyle bir.

benim içinde bulunduğum guild hardcore kasıyor, o yüzden herkes alt lı falan split run yapacaklar, ben o işe girmek istemediğim için hiç katılmadım bu sürece. O yüzden guild ile raid yapmayacağım, kendimiz kuralım diyorsanız ona da katılırım çok dert değil.

daha fazla raide talep bekliyordum ama demek ki o kadar adam yokmuş :)

Yavuz artistlik yapma da gel abi Horde'a . HEAL LAZIM eski günler gibi haha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta çarşamba veya perşembe ilk raidimizi çıkaralım artık diyorum.

Katılım ne düzeyde olur bir fikrim yok çünkü 20 online da mitik plus a bile 1 kişi gelmediği olabiliyor dolayısıyla garantisi yok.Communitylere calendar da yok sanırım ordan da böyle bir yoklama alamıyoruz geriye burası ve discord kalıyor.

Talep olursa kişi sayısına göre sırf bizden ya da dışarıdan takviyeli bir şeyler de yapabiliriz.

Uldir normal zaten ekmek tier zorlukta olmuş, voice olmadan pugla hallettik, bu hafta daha iyi gearlarla sorun yaşamadan hızlıca çözülür diye düşünüyorum.Talep olur da raidde güzel ve hızlı tamamlanırsa üstüne HC bile patlatırız.

Gelmek isterseniz buraya veya discorda belirtin ki sayımızı spec dağılımını vs görelim önceden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz 3 arkadaş gelmek isteriz

1 tank 1 dps 1 healerız

affli warlock, blood dk, resto shaman.

gear olarak hepimiz 340+

dün 3ümüz random bir uldir pugına girdik ama adamlar baya alakasız insanlar çıktı, raidi ele geçirip yönetmeye başladık 3 boss kestik bıraktık daha fazla insanları kordine etmek zor geldi chatten.

O yüzden Salı, resetin son günü hiç normal girmemiş arkadaşlarla toplanıp yapabiliriz veya altınız varsa getirin. En azından normal tamamlayalım diyoruz ilk haftadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nereden kaydolunuo olm

öle bişey yok communitylerde bildiğin Guild chat gibi o an millet yazıyor bişey sonra 5 saat sonra başka biri yazıyor falan. Forumda gören katılmak isteyen yazsın ismini

biz buradan 100 kişilik LAN partiler , spor turnuvaları organize ettik ya, raid mi etmicez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

350 altı yetemeyebilir ona ya , ben underrot 7 yaptım baya da taşaklı bir partydi zamana yetemedik mesela 2 kere totemler wipelattığı için, lootsuz bir daha aynı keyde boostlanmaz muhtemelen.

Gelen yer önemli atal dazar gibi bir yer gelirse yapılabilir ama partin bu gearlarda hem rotayı hangi mobları skipleyip hangilerini alacağını bilecek hem de setup chain stun vb şeylere uygun olacak yoksa o key 7 civarında bir yerlerde patlar.

havoc DH lazım olursa ben gelirim, özellikle +5 farma daha çok varım.

Birde bu hafta kitelayabilecek bir tank lazım onu da unutmamak gerekiyor necrotic debuff var illa kitelıosun mobları zaten fortified o seviyelerde çok ağır vuruyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

key'i +10'a çıkartmak çok zaman alır. Dungeon finder'da zaten herkes +10 key arıyor boostlamak için.
Ben en fazla +7 yaptım bu hafta. Onda da Pug'la girdim, adamlar chill grup diye açmışlardı zaten. Zamanında bititmeye gerek yok yavaş yavaş yapıcaz dediler. Ki bir saatte ancak bitirdik.
O yüzden bence son gün 345-350 arası +10 yapmak (özellikle güzel bir key düşmezse) biraz zor gibi gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...