bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Ya pek tecrübem yok. apartmanın arkasında yani iki apartmanın şu ıvır zıvır atılan ara olur ya, öyle bir yer. Yavru kedi var. minnak mı minnak ağlayıp duruyor. Normalde kediler burada doğruyor. Tatilden geldim o nedenle bilmiyorum uzun zamandır mı orada anası babası var mı? Girişte şu an sanırım imkansız çünkü oraya tek bir dükkandan giriş var. Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Çok küçükse ve bir süredir ordaysa sütten kesilmemiştir, annesi gelip gidiyor olabilir. Erkek kediler gelip boğmasın diye öyle yerlerde doğuruyor dişiler. Bir süre gözlemle, eğer annesi gelip gitmiyorsa eve al derim. Veterinere götürür gösterirsin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 tatilde olduğum için gözlemleyemedim. bu akşam bakıcam zaten hala devam ediyorsa alırım. 2 tane var biri beyaz biri siyah. oynuyorlar beraber ama sadece siyah olan sürekli miyavlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 hangi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 süt verme, verirsende sulandır. ve az ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Dün bir tanesini yakaladım veterinere götürdüm. Sanırım ben panik yaptım ama 1 haftadır durmadan ağlıyormuş. Pireleri vardı temizlendi, evde yaş mama verdim epey yedi. Gece sanırım annesi geldi karşılıklı miyavlaştılar, aradı hatta ama gece oraya inmem imkansız olduğu için götüremedim bir de enseye damla sürülmüştü problem olmasın dedim.Umarım kaçmamıştır bu gece bırakırım yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar