sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Öncelikle troll serbest. Sorum şu, alyans alıcaz da, ben altın sevmiyorum. Bir ara renk var rosa mı ne diyorlar, sevdicek ondan alacak. Ben de beyaz olsun bari dedim. Fakat beyaz altını dinciler (yetmez ama evetçiler hariç) takıyor gibi bir şey duydum. Erkeğe altın haram mıymış neymiş. Var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 altin haram denmiyor ama caiz degil..daha dogrusu kadin takisi metali olarak goruluyor..dolayisi ile beyaz altin da olsa altin diyerek onu da takmiyorlar..onun yerine gumus yuzuk takiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 peki arapların niye her şeyi altın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Hani evlenmiyodun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Yok be evleniyorum işte, nereden çıktı sdhag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bi süre sonra zaten takmiyorsun... Hanım neyi beğenirse onun eşini al işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Dananın dediğinden, beyaz altın takan müslümbört yanlış anlamıştır o olayı lel. Ha arap gibi görgüsüz olduklarından onu da takıyor olabilirler tabi Ben de altın hiç sevmediğim için alternatif arıyordum, gittik kuyumcuya beyaz altın içine sarı altın çizgili bişey aldık. Takım halindeydi zaten, hanımınki de ona benziyor ama beyaz altını daha az tabi. Gerçi altın bile olsa alışırsın ya, ben hayatında takı yüzük müzük takmamış hatta ilk taktıktan sonra bi kaç kez unutan nerdeyse kaybeden biri olarak şimdilerde farketmiyorum bile. Pek bi numarası yok yani yüzüğün, alışıyorsun kısa bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Sağolun cevaplar için. Ben model beğendim, direkt düz alyans ve ince 2mm. İçi de bombeli, yok gibi bir şey. Alayım gösteririm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Benim de alyans beyaz altın standartın rengini sevmediğimden sıkıntı yok. Ama alyans diyince özellikle teyzeler şaşırıyor. Aaa bu normal gümüş yüzük gibiii piiii diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Ben yaklasik 10 dakika taktiktannsonra, omur boyu cekmece hapsi verdim alyansa. Yok abi o baris manco gibi gezdigim lise donemlerime donemiyorum. Boyle surekli bi rahatsizlik hissi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar