_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 tam bi mühendis tasarımıymış sandalye. işlevselliği yüksek, tasarımı leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 auril hala diğer başlığın etkisinden çıkamamış, feray buna ucuza verme ayılsın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Rave ve emek, başlıklara artık çift halinde mi teşrif ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 2. el 500 lira falan eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 satasınız diye verilmiyor onlar, şikayet için elçiliğe faks çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 elçiliğin malı değil, diplomatın evinden çıkan sandalye sdf adam kendi evinde kullanmak için almış kendi parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 feverfeverray said: Rave ve emek, başlıklara artık çift halinde mi teşrif ediyorsunuz tasarımcı gözüyle söylüyorum, sattığın sandalyenin tasarımı oldukça dandik. sandalyenin ayağı ile strüktürü anya ile konya misali uyumsuz. benden sonra da kimin mesaj attığı da umrumda değil. ilkokullu tier dedikodularını da kendine sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 kaba olmaya gerek yok _Rave said: ben baya 3.sınıf bi romantik komedi filmi tierinde sexual tension seziyorum sizin aranızda. tasarımı konusundaki fikirlerine katılıyorum, tasarımını beğenmemiş olman beni incitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Bu tasarım şekli en ideal ergonomiyi sağlayabilen tek model sanırım o yüzden baya tutuluyor matrixin kaptan köşkünden çıkmış gibi dursa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 feverfeverray said: kaba olmaya gerek yok _Rave said: ben baya 3.sınıf bi romantik komedi filmi tierinde sexual tension seziyorum sizin aranızda. tasarımı konusundaki fikirlerine katılıyorum, tasarımını beğenmemiş olman beni incitmiyor. o bana diğer topikte şunu demişti şimdi ona burda alakasız bir topikte laf çakmalıyım ki egom tatmin olsun mantığıyla mı attığını söylüyorsun yani postlarını? ok. ayrıca seni incitmediğini bildiğim için rahatça eleştiriyorum sandalyeyi. sen incin diye sandalye eleştirmiyorum. güzel değil sadece tasarımı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 µh said: Bu tasarım şekli en ideal ergonomiyi sağlayabilen tek model sanırım o yüzden baya tutuluyor matrixin kaptan köşkünden çıkmış gibi dursa da ne sırt ve oturma kısmının malzemelerinin birbiriyle uyumu var, ne ayak ana strüktür ile bi uyum içinde. onun için diyorum mühendis tasarlamış diye sırf işlevsellik için. bir sandalyenin içinde 3 tane farklı sandalye var gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Bunun gerçekten laf çakma olduğunu mu düşünüyorsun ya da bu amaçla yapabileceğimi mi? Böyle olsaydı diğer topikte sana ben de çıkışır ve sana laf çakabileceğim anı beklerdim tabii ki. Her fırsat bulduğunuzda sizden olmayan insanları gömmeye yer aramayın. Ben sana diğer topikte şakayla cevap verdim, burada da ufak bir şaka yaptım. Eğer bu canını sıkıyorsa beni kibarca uyarmanın yolları var. Sandalye tasarımı konusundaki fikirlerin için teşekkürler. Birbirimizi görmezden gelirsek daha iyi olur sanırım forum içinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 üfff yallah garbıca alayınız yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Sahibinden.com'da birisi bu sandalyeden satıyor fakat marka vs. bilgisi vermemiş. Alibaba.com'dan getirtilmiş falan da olabilir, 2.200 TL idi. Bakayım bi alacak kimse çıkmazsa, 500 TL'ye satacağıma kendim kullanırım. 8 saat pc başında çalışıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Kicn rahatligi parayla trade edilecek bisidegil zaten. Otur kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ay aman hemende triplen. '' birbirimizi görmezden gelelim!''miş. ne kadar alıngansınız ya. en küçük eleştiriyi bile kaldıramıyorsanız çok üzerler sizi bu dünyada. kadın-erkek eşitliği diye sonra feminist kesiliyorsunuz. sen hiç '' ay konuşma benle ozaman'' diyen erkek gördün mü forumda eleştiriye maruz kalınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Rave yaptığın şey eleştiri değil, aşağılamaktı açıkçası. Yapıcı eleştiri göremedim ben, ben yanlış anlıyorsam da öküz olabilirim ve özürlerimi sunarım. Feminizmden nefret ediyorum, feminizm ve ben yanyana dahi olamayız. Eğer bu şekilde aşağılanacaksam iletişime girmekten kaçınmakta haklıyım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sahibinden'de satarsın bunu. ama sihirli kelime "gaming". gaming koltuk yaz geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 OYUN CANAVARI SANDALYE SAHİBİNDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 progamer, rgb, turnuva filan yaz biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 feverfeverray said: OYUN CANAVARI SANDALYE SAHİBİNDEN ohhyyşşş şu an 3000 veresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 fevercığım canım benim kendini savunabilecek kapasiten olduğunu düşünüyorum ben. vur ağzıma ağzıma küsküyü sinirleniyorsan? bak bi de özür dilemişsin, öf yani. ki escape'in ağzına ağzına vururken geçen, helal dedim kız patiyi çözmüş.ama yok yani. erkekler kadınları küçültmüyor, kadınlar kendilerini erkeklerin karşısında küçültüyor. o yüzden bu ataerkil sistem hala çatır çatır işliyor. bunu görünce iyice sinirlerim tepeme çıkıyor benim de. ayrıca evet sahibinden.com da falan satacaksan ergonomik-gamer sandalye diye rahatça kakalarsın. rahat olduğu konusunda şüphem yok zaten. eğitimsiz bir göz de tasarımını pek önemsemez sandalyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 markuslar bile 900 lira olmuş, buna 500 lira teklif eden donanımhaberden çıkar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Rave’in bu ayki periyodu amma uzun sürdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 sizin paradigmalarınız yıkılmıyor kolay kolay. ondan uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar