Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jagged Alliance: Rage


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=aXbvUrawIyk

https://www.pcgamesn.com/jagged-alliance-rage/jagged-alliance-rage-impressions

Jagged Alliance is back and once again you're freeing a small island from the grip of a tyrant. However, this time, your mercenaries are older and age has not been kind to them. Weak knees, PTSD, and poor eyesight mean that your warriors need a sympathetic hand when being guided through this island revolution.
Mesaj tarihi:
tek kelime anlamadim ama eeh gideri var gibi, bir xcom degil o kesin.

grafikler mobil oyun hamuru tier olmasaymis iyimis gerci ama cok onemli faktor degil gameplay yaninda.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hmm bu ustteki almanca serinin geri kalanina da baktimda oyunda management falan kalmamis gibi militia sistemi olsun, para yonetimi vs olsun hicbisi yok gibi.

harita asiri basit, combattan combata gidiyoruz sirf, oyunun basinda sectigimiz 2 plastik kisi disinda yeni merc. alabildigimizden de emin olamadim 12 bolum boyunca oyle bir ekrana denk gelmedim.
Mesaj tarihi:

lan ne kadar çirkin ya. resmen HELE ŞU CARTOONISHIN EKMEĞİNİ BİRAZ DA BİZ YİYEKH diye yapılmış. Onu da düzgün yapamayacakları net zaten.

aynı oyunu hiç bir şeyi değiştirmeden sür daha iyi be. üşüyoruz speck reyiz.

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...