Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bir Samsung telefondan ortalama Android/Google grubu mu daha fazla kazanıyordur Samsung mu? Bana açık ara Android gibi geliyor ama emin değilim. Yüzde kaç kaç diyebiliriz toplam telefon başına ortalama kazancın paylaşımı? Teşekkürler genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 95% samsung 5% google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 biraz sonra yazacaklarım tamamen kıçımdan uydurduğum fikirlerimdir. bence üreticiden çok yazılımcı daha çok kazanıyordur telefon başına, ama tabi burada ortalama kullanıcı alışkanlıkları devreye giriyor. mesela fortnite örneği var, adamlar bedava oyundan ayda 150m dolar ciro yapıyor sadece skin satımları ile. aynı şeyi telefona uyarlarsan, ıvır zıvır çok fazla oyunda çoook fazla satış yapılıyor, yok seviye geç, yok ek bilmem ne hakkı al falan. böyle olunca telefondan fazla kazanıyordur diye düşünüyorum. sony mesela konsol satışından çok oyundan ve store'dan para kazanıyor. umarım soruyu doğru anlamışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 lifetime'dan degil de ilk satistan kazandigini soruyor bence, eger her seyden bahsediliyorsa fifty fifty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Zaten en kral telefon bile seri uretimde 20 30 dolara falan mal oluyo samsung icin. O sekilde bakarsak farkli hale gelebilir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bence en çok Türkiye kazanıyor. vergiden evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 soru lifetime bence de, değilse saçma çünkü. uzun vadede google emiyordur parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Telefonda android os kullanmak bedava. İçinde google uygulamaları yüklü piyasaya süreceksen google para alıyor. (lisans parası) onun da standart tarifesi yok google sana quote yapıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Pordakal said: Zaten en kral telefon bile seri uretimde 20 30 dolara falan mal oluyo samsung icin. O sekilde bakarsak farkli hale gelebilir durum ar-ge'sini isin icine katiyor musun? teknoloji urettin 2 milyar dolara diyelim 3 sene sonra obsolete olacak.. vs baya karisik soru yani aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 20-30$?? tlefon imalatindan bahsetmyorsunuz sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 konudan gene hicbisey bilmeme fiskirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ben zaten mesaja götümden sallıyorum diye bahsettiğim için içim rahat (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 daha çok kazanma derken, yatırım/maliyet düştükten sonra kalan para olarak mı çok kazanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Bilmediğin bir konuda artistlik yapacaksın, bilenlerden argüman istiyorsun. İlkokul seviyesi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Lifetime idi soru pardon abiler. Yok be abi artistlik yapmayacağım. Zaten konu hakkında bilgi kazanmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 `Google doesn't actually make smartphone makers pay to install Android on the phones they sell.` sadece google play revenue ve olculmesi cok zor olan user kazanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar