Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Selamlar. Yurt dışına araçla çıkarken yaptırılan şu yeşil kart sigortasından yaptıracağım. sonunda evrağın taranmış/çıktı alınmış hali yanımda olsa yeterli oluyor mu yoksa orjinal doldurulan formu mu taşımam gerekiyor bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Olm onu yiğit yaptırmayacak mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 sonunda aldığın çıktı. zaten doldurduğun şey turing'de kalıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bizim müdür gidiyor orjinali var bende deyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 orijinal olmayandan kastınız ne ya? Ben geçen ay gittim turing'e, formu doldurdum verdim, adam bana yeşil kağıda basılmış poliçeyi verdi. sınırda da bu yeşil kağıdı gösterdim. bunun gayriorijinali nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 taranmış/çıktı alınmış hali gayriorjinali oluyor işte orjinali al sen yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ginaly said: orijinal olmayandan kastınız ne ya? Ben geçen ay gittim turing'e, formu doldurdum verdim, adam bana yeşil kağıda basılmış poliçeyi verdi. sınırda da bu yeşil kağıdı gösterdim. bunun gayriorijinali nasıl olacak o yeşili gidip almam lazım işte o zaman :) teşekkürler arkadaşlar, içmeler yolu gözüktü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar