roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Bayramdan önceki pazar günü İzmir'de bier arkadaşımın düğünü var. Onu bahane edip arabayla gidelim, hem de gitmişken biraz gezelim diyorum. 20'si pazar düğün, 21'inden 23'ü çarşambaya kadar takılabiliriz. Bi gece çeşmede bi gece gökçeadada mı kalsam dedim ama çok sıkışık olacak gibi. Nasıl bi rota yapayım da güzel manzaralar, güzel kumsallar göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bence adaya git, hatta vize varsa sakız da olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 2 bira 7 euro, yanına deniz mahsüllerini geçtim bir tane pita arası gyros yese o da 4 euro. Bir büfede bunlara 100 TL verip çıkar aynen. Araba kirası, konaklama, yakıt parası vs. zaten geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 valla çeşmeye git derim şu aralar beachler de saglam DJ ler geliyor. yada gündüz Beach yapıp akşam paraçatıya akabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bayramda istanbul köprü trafiği fln oluyor abi çeşmede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 her haftasonu oluyor abi o zaten. aq ne varsa aq alaçatısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 aynen her hafta sonu oluyor o trafik çeşmede. bide bunun dönüşü var mesela. Güzelbahçeden ,F.altay çıkışına kadar dur kalk trafik oldugunu bilirim. düşün kaç km işte :) Eskiden İzka da çalışırken İzmirin nüfus verileri gelirdi. yazın dışarıdan gelenleri kattıklarında ankaraya yakın bir nüfus çıkıyordu. Şimdi yazları ankarayı nüfus olarak geçiyordur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Rezervasyon yaptirmadiysan gecmis olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar