Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Nerden geldiyse aklıma vaktinde Ankaradayken bi ara Mithatpaşada Adın İnternet'te bi süre UO oynamıştım. Varmıydı giden eden...
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Heuheuheuheuheuehuehueheuheuheuehueheuheuehuehueheuheuehu
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bikaç sene önce windows 10 key ile ilgili bi sorunum olunca microsoft müşteri hizmetlerini aramıştım telefona çıkan arkadaş önce normal soruları sordu falan sonra durdu, “hiç ultima online oynadınız mı” dedi dedim evet? oynardık eskiden falan meğer adımı soyadımı görünce nickimi hatırlamış nebuladaki, güzel goygoy olmuştu :D
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Bende bi ara hiç ummadığım bi yerde guildten attığım çocukla karşılaşmıştım. Çoluk cocuk sahibi olmuş. Abi vaktinde beni guildden atmıştın falan dedi :)
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Xaero said: Nerden geldiyse aklıma vaktinde Ankaradayken bi ara Mithatpaşada Adın İnternet'te bi süre UO oynamıştım. Varmıydı giden eden... Ben giderdim ara-sıra. El Capone (Fırat abi) Rahmetli oldu. Sarsar (Murat Abi) Antalyada sanırım. Cafe de kapanmış, yerine bişey lokali olmuştu sanırım.
Öne çıkan mesajlar