miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Go Pro tarzı Kamera arıyorum. İstanbul içi teslim alıcam. Haftasonuna engec almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 go pro hd hero 2 var bende. çok kullanmadım. son 3 4 senedir de yatıyo. ilgilenirsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Hero 2 yetersiz gelir. Teşekkürler. 2k-4k ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben de 360 derece göre bir şey var kullanılmamış. go pro gibi bir şey değil galiba ama detayına bakarım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Link atarsan bakayım özelliklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 http://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product/action-camera/keymission-360.html buymuş, konuyla uzaktan yakından alakası yok sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 bende de sony-hdr15 wifi versiyonu var ama bu haftasonu tatile gitceğim için satamam, yoksa değiştirmeyi düşünüyorum aslında. 2 hafta beklerim dersen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Grego said: http://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product/action-camera/keymission-360.html buymuş, konuyla uzaktan yakından alakası yok sanıyorum bu sanki iş görür ama fiyat olarak gopro'dan pahalı :) kaça düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 de bişeler anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Bir an benim gopro 6'yı satasım geldi de, alet bayağı iş yapıyormuş sdfj. 1700 liraya aldıydım nisan başı, şimdi satsam alamam aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Hero 6 Apple store da 2000 tl suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 AEE s60+ var bende kullanöadığım fazla. Ama 4k yok. 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 miyaw33 said: Hero 6 Apple store da 2000 tl suan Al bence hic dusunmeden bayagi iyi o fiyata. Sonra da amazondan 5 dolara screen protector ve 14 dolara yedek lens al ama sjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Nisan’da 1700’du hepsiburada’da. Hayvan gibi pismanim almadigima. En uygun apple store’da gozukuyor dediginiz gibi. 2000 degil 2100 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ben de memory card alamadığım için size bahsettiğim kamerayı deneyemedim henüz. mesaj attınız sallamadım gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 forum disindan alindi.olympus tg tracker bulup aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar