Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 zamanında birlikte ultima oynamak için bi komünde birleşmiş adamlara "YAE NASÖ HAYIP" diye serzenişte bulunmak
escape Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ben senin canının ne istediğini biliyorum kardeşim......
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Tatava yapmayın, oynuyoz mu haftasonu?
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 birisi server kursun bence aramızda takılalım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 escape said: ben senin canının ne istediğini biliyorum kardeşim...... ne istiyo lan merak ettim şimdi sdfasdf
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 KillJoy said: gidip uo tshirtü bastırdım şimdi, hep istemiştim. topikle gaza geldim. basmatik.com dan kaç para aldın bu reklam için
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Rotweiler said: Voys said: 2 haftada 1 nasıl hype a geliyorsunuz abi şaka mısınız Dedi eski developer Counselor AHAHAHAHHAA (Hiç unutmam) -_- :D
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Fransuxa said: zamanında birlikte ultima oynamak için bi komünde birleşmiş adamlara "YAE NASÖ HAYIP" diye serzenişte bulunmak ya nası hype demedim her hafta nasıl hype a geliyorsunuz dedim. başlayıp başlayıp bırakıyorsunuz sonra aa uo mu oynasak diyip yeniden kasıyorsunuz. Kasma bağımlısı olmuşsunuz
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Llama said: KillJoy said: gidip uo tshirtü bastırdım şimdi, hep istemiştim. topikle gaza geldim. basmatik.com dan kaç para aldın bu reklam için asdasdasd olm iyi niyetimden site ismi verdim. 2 saat araştırdım güzel arayüzü olan kendi baskı tshirt'ünü yapan. en düzgün gözüme bu geldi, paylaşayım dedim. üstelik göreseli de paylaştım amme hizmeti, reklam olsa böyle olurdu: www.basmati.com
Öne çıkan mesajlar