Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Hadi len almayın moderasyondan birilerini watsupdan da banlarlar milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ya zaten oy veren de yok, bakın bunlar gelmek istiyormuş diyorum, 5 mesajı sonra konu başka yere kayıyor, herkes unutuyor jnskfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 civ grubu diye başlamış, civ sonrası fapfap grubu diye devam etmiş ıyyy. bunların arasına girilir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 yanlış. spor motivasyon fatshaming diye başladı sonra ne oldu orası henüz anlaşılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 in LIama Laraken out Quixef son oylar aktiftablet +3 , deno -1 , bombilo 0 , eregorn -2 , khalad 0 , applevodka -2 , black hand 0 , dark_soul 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Dragonfire said: yanlış. spor motivasyon fatshaming diye başladı sonra ne oldu orası henüz anlaşılamadı. bu daha kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Zaten bende gelmeyecektim , hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ramses var mı grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 ramses çıktı. kaslı fotoğraflarına yeterli ilgi göstermedik. axedice haricinde. onun ilgisi de rahatsız etti adamı. öyle öpücüklü smiley falan atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 lan tamam hatırladım. fat shaming diye kapımda yatmışlardı, gel seni ezelim de boktan hayatımızı iyiymiş gibi gösterelim diye. sipeysçiğim aramıza nifak tohumları ekmek istiyorlar, hepimiz o yaşlarda alkollü araç kullandık oysa, sen sadece daha şanssızdın dostum... votka felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 forumlar böyle bitiyo bunu bi foruma yazmak çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Grego said: in LIama Laraken out Quixef son oylar aktiftablet +3 , deno -1 , bombilo 0 , eregorn -2 , khalad 0 , applevodka -2 , black hand 0 , dark_soul 0 Deno -1 ne amına koduklarım, yönetimdeyiz diye mi bu tatava? Dağıtırım lan o grubunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 FromTheHell said: forumlar böyle bitiyo bunu bi foruma yazmak çok acı bu forum böyle şeylerle bitmez. 15 temmuzu gördük biz whatsapptan darbe yapamadılar forum mu bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 lan o sipeysin şımardığı topikte dasaa modmuş lan. beceriksiz lumpen merkez sağ dasaanın mod olduğu yıllardan faşik tim diktasına, tam bir küçük türkiye özeti resmen sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Numani atarsanız gruptan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 öteki gruptada var diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 numanı atamayız, ama numandan zaten 3 gündür haber alamıyoruz. adam festivale gitti, ayılamadı galiba hala. ayrıca forum bitmez, niye bitsin. wp grubuyla forum mu biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Grego said: [i]LIama kafa adriana lima'da herhalde. bu sana yapılmış bir hakarettir llama kardeş, ben olsam bu gruba gireceğime tükürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Tek grupta bile cekilmiyor zaten abi :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 -Deno- said: Deno -1 ne amına koduklarım, yönetimdeyiz diye mi bu tatava? Dağıtırım lan o grubunuzu. -2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Grego said: ya zaten oy veren de yok, bakın bunlar gelmek istiyormuş diyorum, 5 mesajı sonra konu başka yere kayıyor, herkes unutuyor jnskfg Ben herkese 1 oy veriyorumm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 deno ya bile mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Beni alın sizi değil işyerinde evde bile açamayacağınız videolara boğayım hergün 1 tane 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Grego said: ramses çıktı. kaslı fotoğraflarına yeterli ilgi göstermedik. axedice haricinde. onun ilgisi de rahatsız etti adamı. öyle öpücüklü smiley falan atıyordu. yok, dingil sayısı çok fazla olduğu için çıktım.Bünye kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar