feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 selamlar! 2012'de liseden mezun oldum, istanbul üniversitesini kazandım. 2014'te bıraktım. 2015'te ankara üniversitesini kazandım, burayı da bıraktım. lise diplomam bile yırtık pırtık, kedi ucunu yemiş. 5 senede anladım ki yabancı dil okumak istemiyorum. elimde italyanca ile kalakaldım. 10 aydır kanada menşeili bir firma ile çalışıyorum, başvuru yapsam kanada'da çalışabilirim fakat elimde üniversite diploması olmadan bu tür işlere kalkışmak istemiyorum. (şirket diploma istemiyor) bir şey olur da geri dönmek durumunda kalırsam türkiye'de işsiz kalmak istemiyorum. hayalim hep hukuk okumaktı, ama gidip 2 kez üstüste dil bölümüne girdim. görsel iletişim tasarımı okumak istiyorum, hedefledim. gazi üniversitesi makul bir sıralama ile alıyor. kendime de kaynak aldım bir sürü. ama sanırım dershane desteğine ihtiyacım da var. az önce sınav dershanesiyle görüştüm, kısacası bana yaşlısın dediler. :( liseden en fazla 3 sene önce mezun olmuş olan insanlara grup açabiliyorlarmış sadece. toparlıyorum, lütfen bana akıl verin. :) nasıl çalışmalıyım, ne yapmalıyım, dershaneye gidilmeli mi, 25 yaşına geldim artık okuyayım istiyorum. 5 senedir zaten sigortam var, şu an işim de var. bu koşullar altında son bir kez daha deneyebilecek ve okuyabilecek kaynağım olduğuna inanıyorum. şimdiden teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Kanada'ya gidebiliyorsan git, okuyup napacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kanada'ya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kanadaya git, cok lazimsa orda okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kanada'ya git, arkana da bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kanada dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kanada'daki pozisyon kapılmış sanırım. polonya'da Türkçe için açık var şu an. bir de singapur, localization için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Simdiki aklim olsa lisede giderdim daha da dönmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 KANADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 feverfeverray said: selamlar! 2012'de liseden mezun oldum, istanbul üniversitesini kazandım. 2014'te bıraktım. 2015'te ankara üniversitesini kazandım, burayı da bıraktım. lise diplomam bile yırtık pırtık, kedi ucunu yemiş. 5 senede anladım ki yabancı dil okumak istemiyorum. elimde italyanca ile kalakaldım. 10 aydır kanada menşeili bir firma ile çalışıyorum, başvuru yapsam kanada'da çalışabilirim fakat elimde üniversite diploması olmadan bu tür işlere kalkışmak istemiyorum. (şirket diploma istemiyor) bir şey olur da geri dönmek durumunda kalırsam türkiye'de işsiz kalmak istemiyorum. hayalim hep hukuk okumaktı, ama gidip 2 kez üstüste dil bölümüne girdim. görsel iletişim tasarımı okumak istiyorum, hedefledim. gazi üniversitesi makul bir sıralama ile alıyor. kendime de kaynak aldım bir sürü. ama sanırım dershane desteğine ihtiyacım da var. az önce sınav dershanesiyle görüştüm, kısacası bana yaşlısın dediler. :( liseden en fazla 3 sene önce mezun olmuş olan insanlara grup açabiliyorlarmış sadece. toparlıyorum, lütfen bana akıl verin. :) nasıl çalışmalıyım, ne yapmalıyım, dershaneye gidilmeli mi, 25 yaşına geldim artık okuyayım istiyorum. 5 senedir zaten sigortam var, şu an işim de var. bu koşullar altında son bir kez daha deneyebilecek ve okuyabilecek kaynağım olduğuna inanıyorum. şimdiden teşekkürler! Selam, 31 yaşında pilot olmaya karar verdim, sonuç şurada. Kısacası hiçbir şey için geç değil. Seni hayatta neyin mutlu edeceğini düşünüyorsan peşinden git, sonradan gelen pişmanlık hiç ama hiç hoş bir şey değil. Senden başka da kimse bunun cezasını çekmez. Kanada'da işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama bir gün tekrar buraya dönebilme olasılığın var ise, ben senin yerinde olsam üniversiteyi bitiririm, bu ülkede elindeki kağıtlar kadar değerlisin, diğer insanlardan herhangi bir şeyi 10 kat daha da iyi yapsan, genel olarak senin yaptıklarına değil, elindeki kağıtlara bakarak seni değerlendiriyorlar. Tam mahallenin bıçkın ama duygusal abisi gibi yazdım ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 polonya'ya git, arkana da bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 3 paragraftan sonrasini okumadim yapma etme, afedersin sacmalama, kanada'da gittin mi kalirsin cerez gibi vatandaslik veriyorlar, ne diye 3 adim otesini dusunuyorsun hem de olumsuz sekilde? bu tedbirli olmak degil paranoyak olmak turkiye diplomasini napacaksin ben sana basayim printer'dan kaliteli kagit getir imkanin varsa kaca kaca git hatta oto sanayide kanat taktir ucarak git he sen boyle beklersen kapilir 3. dunya ulkeisnde savasin ortasinda ac kalirsin, polonya da MANYAK gelisiyor almanlar gibi agirbasli da degiller bi bakarsin EU'nun merkezi polonya olmus, cabuk git yarin gelip o da kapilmis deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 polonyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bir saniye, open spot var kanada'da. o zaman sormam gerekiyor, work permit için ne yapıyoruz? gereksinimler şunlar: Valid work permit for Canada Living in Montreal or be able to move to Montreal** **RELOCATION PACKAGE AVAILABLE (airfare and rent)** if candidate lives outside Montreal, but no visa sponsoring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 saka mi yapiyorsun :) boyle olmaz visa sponsor lazim sana. polonya'dakine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 valla ben şaka yapmıyorum :) bizim şirket sponsor olmuyor vize için. polonya'ya bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Kanadaya git diploma olsa da orada saymiyorlar ekstra okuyordun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 daha neyin ne oldugunu bilmiyosun, sen otur evinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/come-canada-tool.html bunu deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 aquila said: daha neyin ne oldugunu bilmiyosun, sen otur evinde ya. teknik olarak evde oturarak çalışıyorum zaten. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 evde otur, arkana da bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Akademik uzmanlık ve meslek her zaman tutarlı olmayabilir. Ben de dil mezunuyum. 12-13 yıl önce Çince mütercim tercümanlık bölümünü bıraktım. Sonrasında Turizm ve Sosyal Psikoloji okumuştum. Dil mezunlarının birçoğu turizm sektöründe. Amazon,Uber,Yandex gibi şirketlerde çalışan dil mezunları da fazlasıyla var. Mesleğe yönelik bölüm okuyamayı düşünüyorsun. Bu işin içinde olan kişilerle vakit geçirmek en güzeli. Aşçılık okumakla mutfakta 7 saat süreçleri harıl harıl yetiştirmek çok ayrı. İşin pratik kısmı seni ne kadar mutlu eder ? Bir daha bırakırsan özgüveninden gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 aquila said: polonyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 af maf cikti o kadar, bolumlerin birine girip inat edip bitirsen master'a gitmen veya lisans mezunu olarak gocmenlik daha kolay. sirket sponsor olmayacaksa veya calisma izni cikartmayacaksa bir yere gitmen zaten cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar