duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 neden?[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cunki pink floyd şarkıyı yaptı sonra o muzikal dediğin film pink floydun şarkları için yapıldı.[signature][hline]Beş Hececiler
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benim tanıdığım uzun şaçlı mickey mouse kırması hede hödö ler the wall cover layamaz.. sıkı bi pink floyd sever olduğum için pek hazzalmadım ... ezanı coverlamak gibi bişii benim için ..orjinali varken ne gerek var dimi...[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 class of 99'dan beter olamaz olmaz korn yapmışsa azcık da olsa deneyimlerini ve yeteneklerini hissedersin ne kadar kötü yapmış olsalar da class of 99 mıdır nedir onun kadar berbat olamaz. yine de dinliycem tabii daha iyi bir yorum yaparız[signature][hline]Beş Hececiler
duende Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaa niye herkes covera bukadar karsı bence gayette guzl ve gaz bi şarkı kendilerinden birsuru sey eklemişler bassları harika vokali harika bi şarkı solosundada bi sorun gormedim doguru durust calmamıs demişsiniz[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bence duygusal davranıyorsunuz, ki bu çok normal... Cover'a karşı olanları da anlayamıyorum, pek çok klasik, eski şarkı tekrar yorumlandı ve bence onurlandırıldılar. İyi yorumlayan oldu kötü yorumlayan oldu, ancak eski bir şarkı üzerinde emek harcamak ve onu tekrar güne taşımak saygın bir iştir. Bu konunun özelinde ise, evet, güzel bir cover olmuş. Vokal çok usta. Gitar becerememiş fikrine de katılmıyorum buram buram Korn kokan bir gitar yapmıi, PF taklit etmek yerine. Ellerine sağlık iyiki de yapmışlar.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence hic güzel coverliyamami$lar..! bide live performanslarida ayri bi rezalet olmush.. marilyn manson güzel coverlamisti bu sarkiyi..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence m&m de gzl yapamamıs valla en babasını pink floyd yapıo...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence korn cover ı çok güzel[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar
che Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence korn one ı da süper cover lamıs another brick in the wall u da![signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bence gayet güzel olmuş. korn'u pek sevmem ama eğlenceli yapmışlar. floyd fanlarının beğenmemesi normaldir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesela Staind, Tool'un Sober'ını coverlamıştı. Asrın en iğrenç coverıdır kanımca.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bknz: MTV Metallica: Avril Lavigne - Fuel Snoop Dog - Sad But True Limb Bizkit - Sanitarium[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Onların tadı başkaydı. Yani müzik olarak iyi olmayabilirlerdi. Ancak eğlenceliydi =)[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şarkı süper banada arkadaş söylemişti önceden indirmiştim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sonucta korn deil mi yani?? bence o kadarda ii bi grup deiller zaten...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
duende Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu nedirki şimdi yaa korn one coverı kotu kaka korn wall coverı kotu kaka snoop dogg sad but true coverı eglenceli amacınız eglencemi aramka muzikmi? muzikse snoop dogg niye ii eglenceyse kornu niye bu kadr eleştiriyosunuz??[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Öne çıkan mesajlar