sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Norak said: yuzustu yatip klimayi sirtina gelecek sekilde ayarlayacaksin tesekkurler, baska intihar yontemlerini paylasmak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 marksman said: vivavale said: İskenderundan selamlar Ofiste klima çalışıyor ayağa kalkıp oturunca terlemeye başlıyorum lanet bir nem var buralarda sdf gecen sene püfür püfür gidiyoruz otobanda camlar acık, iskenderuna gelince bi panik oldu herkes, lan noluyo nefes alamıyoruz. iki üç gün alışana kadar timsah gibi gezdik. hani alışılmıyor da salıyorsun artık kendini. Ahahah abi 30 senedir çekiyoz eziyeti valla. Nereye geldiniz haber edin bu tarafa yolunuz düşerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 -Deno- said: Saeros said: normalde kafayı koyarım 5. dakikayı göremeden uyurum 2 saat yattım, açtım telefondan bişeyler izledim falan, yok. pes ettim kalktım sonunda, artık gündüz dükkanda nasıl uyanık kalıcam onun hesabını yapıyorum. APTAL HERİF YATMADAN TELEFONA BAKILIR MI BEYNİN ANCUKLANIYOR ÖYLE ÖYLE valla normalde yatmadan önce birinin bağırsaklarını deşip kanında dansetsem bile kafayı koydum mu zonk diye uyuyan adamım. o gece çok garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Islak rüya da gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Norak said: yuzustu yatip klimayi sirtina gelecek sekilde ayarlayacaksin Sonra sabah tuvaletinde cigerini kolzete birakirsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 dün temmuz ayında çorapla yattım ankarada, öyle bir soğuktu ya da yağmurda ıslanınca üşüdüm mü naaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Klima satılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 2 gundur cekilecek gibi degil sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 beko klima alın olm çok iyi, uygun fiyatlar ve gerek yok yani daikinlere falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bu yaz ilk kez acicaktim ,odamin klimasi bozulmus harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bu gece ekstra bi sıcak ya. klima açıp salonda yatıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar