Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Çubuklu 29'da bir düğün var iki hafta sonra, nasıl gidilir bir yol tarifi alabilir miyim? Hiç yolum düşmedi oralara şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ortakoy => etiler 2. kopruden gidiyorsun. anadolu hisarindan asagi, beykoz'u geciyorsun. cubuklu gorursun ztn orda navigasyon ac. baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Istinye iskelesinin yanindan motorlar kalkiyor. Arabayi istinyeye birakip oradan gecebilirsin. Yine istinyeden cubukluya arabali vapur var. Son sefer saati 21.00. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Arabasızım :) 21:00 biraz geç olabilir belki ama en mantıklısı gibi duruyor. haliyle oradan bir de geri dönüş işi olacak. Bittik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 İstinye'den arabalı vapur güzel bir alternatif (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 OOO güzel 15 dakikada bir varmış, dönüşü nasıl yapılır oradan? Üsküdara ulaşmak lazım herhalde bir şekil. Taksi vs çok tutar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Besiktas iskeleden Üsküdara geç motorla ordan bin otobüse ya da dolmusa git en temizi, dönüş saatin geç değilse bu yolla dönersin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Istinyeden cubuklu 29 a motorlar kalkiyordu. Hala var mi emin degilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Çok uzakmış lan, boşver gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Ya aklımdan geçmedi değil de gitmezek de ayıp olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 2 sene once bi dugune gitmistim cubuklu 29'da, hatirladigim kadari ile herifler bi yerden kendileri gidis donus motor ayarliyolar diye biliyorum, bi ara sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 İstinye çubuklu feribotu 7 dk da geçiyor gelişte en mantıklısı o. Çıkışa yetişmezse üsküdar ve kadıköye fln her saat otobüs var gece bile. 24 saat o hat. 121a ile mecidiyeköy hattı da var zincirlikuyuda inerek dönebilirsin. Onun dışında kanlıcadan emirgana deniz taksi 5 tl ye geçiriyor ama o da akşam olmayabilir hiç akşam gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 oha ben servisle donmustum galiba, cok sarhostum parca parca geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 50₺ tutar Ortaköy Çubuklu Kalabalık olursaniz uber tutarsınız, sen düğünde ortak bulmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar