sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 https://www.imdb.com/title/tt6077448/ Netflix'in hint dizisi, hayatım da ilk kez hint dizisi izledim gayet başarılı. Şans verilebilir bana bir dark tadı vermedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Terle karisik kori kokusu buraya kadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 forumda hintli arkadasimiz var. ne bu nefret? sikayet ettim umarim banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 banlanmış pis ırççı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 HEPİMİZ KÖRİYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ooo kalkışma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 adamin nicki sucuk ekmek lan. ironi vardi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 banini actim, gelip yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bu diziye laf atan banlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 baltazar gelip anlatsin ole kuru tavsiye olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Klasik bizim dizilerden işte holidvudda ne görüyorlarsa koplayıp kültürümüze uyarlamışlar, klişe üstüne klişe mafya ve polis sahnelerinin bol kanlı versyonu. Netflix olduğundan prodüksyon değerleri nispeten yüksek ama wire falan gibi gerçekçi bişey beklemeyin, herkes böyle bi gereksiz havalarda falan. Gerçi siz arka sokakları çeken ve izleyen bi millet olarak bunu beğenebilirsiniz muhahahaha ezikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 senko said: Terle karisik kori kokusu buraya kadar geldi bunda banlayacak bişey yok yahu. Fact statement bildiğin. Hayatında iki hintliyle yanyana gelmemiş insanlar hümanizm kasmasın bu konuda hiç. 30-40 tane hintliyle tanışmışımdır, kokan sayısı 14-15 arası. İstisna denmeyecek kadar çoktu benim tecrübeme göre. Senko haklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar