Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 panik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 lol kimse yazmamış. zalgiris ilk maçı çaldı bayağı bala, müthiş geri dönüş vs. de vardı yine bu sezonun klasiği olarak ama steps çalınmadı vs. yazık oldu. buradan götürür fener ayrı konuda 3-0 beklentim ilk maçtan yalan oldu aksdhakjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Ikinci mac degil miydi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 oha baktım ben de ikinci maçmış harbi. ilk maçı nasıl es geçtim lan ben. kafede de kenardan sessiz takip ediyordum, farkına da varmadım ikinci maç olduğunu da kajsdhfdsa eğitim grubum ağustos'a kaldı diye feci saldım kendimi, günde 16 saat wow oynarsan bu oluyormuş demek adfadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Datome 3 hafta olmayabilirmiş, Dacka maçında ciddi sakatlanmış. Yarın belli olacakmış. F4 kaçarsa çok büyük sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 final four topici açsak fotolu falan pls mobildeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 maç başladı bile çok geç artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 guduric kıpırdanmazsa işimiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 efes koparıyor maçı, bizimkiler hiç kazanmak için gelmiş gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 tebrikler efes bizimkiler çok ruhsuzdu ya sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Staddan bildiriyorum cok guzel ezildik, efes boyle oynasin champ.. Yarin efesliyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 final foura doymuş bizimkiler finalde efesliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 (düzenlendi) Ben cok uzak kaldim tr ye ama bizim Taraftarin ergin ataman nefreti nedir anlamadim , cogu efesi tutmayiz diye sacmaliyor. Ulan efesle sevdik basketi be. Yazik Mayıs 17, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Fener naptın ya, neyse tebrikler Efes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Ben ne yazdimda bu ileri zekali forum esseksiniz diye düzeltme yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 bunlar hala tek mac mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 maçı izleyemedim tekrarına bakıcam ama canları sağolsun. efes'e de helal. inşallah alırlar kupayı. @Scalanova abi gergin ataman gs koçuyken çok saçma sapan açıklamalar yaptı. derbiler hep onun yüzünden sıkıntılı geçti. taraftar nefret ediyor ataman'dan. @aquila evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Nasil iğrenç c bir halkiz biz ya.. Rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Hocam gayet güzel söylenmiş, tamamen arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 nando de colo ile imzalamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar