Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 selam telefon alıcam. hiç biilmiyorum, iphone 5s mini kullanıyodum bayadır, yetmiyo artık iş miş için. bir de apple bi gün update etti, ondan sonra qq oldu zaten telefon. xiaomi mi 6 baktım arkadaşta baya güzel https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-6-64-gb-4-gb-ram-ithalatci-garantili-p-HBV00000A3NTQ millet huawei al geç diyor. hiç de bilmiyorum onu özelliklerimi söyliyim 2k-3k tl çift simkart olursa iyi çift oturum özelliği parmak okutma vs sağlam front ve main camera onun dışında alengirli özelliklere açığım cumaya kadar da almam lazım. ustaları bekliyorum topiğe edit: telefon tablet gibi olmasın ele avuca sığsın. 6.5 inch fena değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 zamanında huawei(p9) aldım geçtim, baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 ip7yi sattım şuan mate10lite kullanıyorum, ip7den iyi cihaz. p20pro için baya baya iyi diyorlar ama kullanmadım. xiaomidense huawei bana biraz daha güvenli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 mi6 kullanıyorum taş gibi telefon, telefon almadan önce aynı süreçlerden geçmiştim, huaweiyi incelerken batarya problemlerinin sıkça yaşandığını görmüştüm. bir kumardır diyip mi6 aldım ama hiç pişman değilim, sadece telefon 2017 nisan çıkışlı yeni modelleri var alacak olsam yeni modellerine göz atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Xiaomi diğerine göre hala f/p, kullandım memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Bende Xiaomi red mi note 5 dual camera var 1000 lira telefon harika. Trde varsa tavsiye ederim dediğin tüm özellikleri karşılıyor ve yeni ekran kartı sayesinde batarya inanılmaz gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 sleepingdeath said: mi6 kullanıyorum taş gibi telefon, telefon almadan önce aynı süreçlerden geçmiştim, huaweiyi incelerken batarya problemlerinin sıkça yaşandığını görmüştüm. bir kumardır diyip mi6 aldım ama hiç pişman değilim, sadece telefon 2017 nisan çıkışlı yeni modelleri var alacak olsam yeni modellerine göz atardım. güzel yorum teşekkürler. daha üst modelleri var da büyük hep. göremedim aynı boyutta bir üst model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Mi6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bugün alsam akşam gelir mi express kargo seçeneği ile. istanbul anadaoludayım. gelir yazıyor da hepsiburadan da almadım hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 cagrus said: Bende Xiaomi red mi note 5 dual camera var 1000 lira telefon harika. Trde varsa tavsiye ederim dediğin tüm özellikleri karşılıyor ve yeni ekran kartı sayesinde batarya inanılmaz gidiyor. mi6 2k fiyatı. illa fark vardır arada kıyaslamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Killer said: edit: telefon tablet gibi olmasın ele avuca sığsın. 6.5 inch fena değil mesela. o nasil bir el? 6,5 inch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ya tek parmakla kullanılabilsin işte. 6.5 inchte bile yetmiyor tam tepeye aslında. el büyük de parmaklar kısa hafif :D 5s mini tam oturuyor avuca. htc one mini vardı o da tam oturuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 beyler telefona baka baka zam geldi telefona. %11 indirim vardı %6ya düştü :D 100 lira fazla vericem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 ben anlamadim tam 5s guzel diyorsun 6,5 inch ekranli telefon elime oturuyor diyorsun :) yanlis mi yazdin nedir. 6,5 tablet kadar dev gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mi6 kesinlikle Halen biçok piyasa telefonundan çok çok daha iyi. Ben alalı 1 sene olacak nerdeyse, zerre memnuniyetsizliğim yok. mi8e halleniyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 miui 10 da geliyor ya da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mate 10 pro var bende. bitmeyen pil yapmışlar. yağ gibi de akıyor. kamera diyorsan çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mate 10 pro > mi6 ama daha pahali sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mate 10 pro Samsung S9'la aynı fiyata gidiyor. Geçen P20'yle S9'u kıyasladım, S9 daha bir hoşuma gitti benim, P20 daha pahalı S9'dan. Piyasa garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 600 lira fark var arada https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/84706-87896/xiaomi-mi-6-128gb_huawei-mate-10/ karar vermem lazım bugün artık özellikleri kıyaslayınca iyi de ne kadarını kullanıcam bilmiyorumki. iphone 5s bile yetiyodu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Huawei en beğendiğim firmalardan. İşlemcileri ama Snapdragon seviyesinde değil hala maalesef. Snapdragon 835 bulunduran bir telefon al derim öncelikli olarak. 845 bütçeni aşar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 onu mu alsam bunu mu alsam derken bugün kargo şansını kaçırdım 6 temmuz diyor tahmini geliş. bana bugün ya da yarın lazım telefon var mıdır bir yolu yordamı bunun? @gerge araştırmaya vakit yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 oo gönderici firmayı ararken ne buldum https://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom/hepsiburadacom-ve-sen-cep-magazasi-ayipli-urun-gonderdi-iade-almiyor baya şikayet var edit: tek adammış şikayet eden. cumartesi geri gidicem yurtdışına bugün yarın lazım telefon. xiaomi'yi başka satan yer de göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 https://www.hepsiburada.com/huawei-p10-plus-dual-sim-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AAHYS Yarın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Xiaomi Mi 5s ve Mi 6 var bizim evde, ikisinden de gayet memnunum. Xiaomi Mix 2s çıkacakmış şimdi Snapdragon 845, o da güzel olur tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar