Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 yasdan kucuk olma

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Ulan kafayı yiy cem ya 18 yasından kucuguz diye hicbirsey yapamıyoz yok bu bole yasın kucuk yok kıcın egri buyude gel bune lan 18 yasında kucuguz diye bankaya gidiyoz 18 yasından kucuklere hesap acmıyolarmıs alal belki ben evden kactım kendime yeni bir hayat kurcam yeter uleyn!![signature][hline]:tebrikz:

Sosyal ağlarda paylaş

ben büyüğümde elime bişeymi geçio sanki :) emin ola hayat giderek daha skıcı oluo (bunu benmi dedim , eskiden böyle bişey demiyeceğime dair iddaya girmiştim :hmm: ) bence keyfine bak :) 18 ini geçince eziyet etmeye başlıolar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim kredi kartım varda ne oluo , hiç bişi değişmedi . Babam hergün karttan ne kadar harcamışım görüo (kefil olduğu için hesabı takip edebiliyor) . Tek kuruş harcasam , akşam evde "ne aldın ?"neden aldın ?" gibi sorulara maruz kalıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ailenizle konusun harclıgınızdan kessinler o zaman onların kredi kartı uzerinden wow oynayın madem bu kadar dertliyseniz. Bu kadar cok istiyosanız biseyi bu seviyede isyan ettirecek kadar o zaman ya konuscaksınız sonuna kadar gidiceksiniz ya da sabrediceksiniz dunyanın sonu deil ya wowdan cok daha onemli seyler var.

Ayrıca kendinize ozel kart alamazsınız ama gayet de ek kart actırabilirsiniz kendinize ailenizin kredi kartı uzerinden konusun ailenizle. Harclık yerine boyle boyle kredi kartınıza aylık bi limit koysunlar iste oyle daha rahat takip edersiniz dersiniz ikna edebilirsiniz gayet de.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 12 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
ya benim kredi kartım varda ne oluo , hiç bişi değişmedi . Babam hergün karttan ne kadar harcamışım görüo (kefil olduğu için hesabı takip edebiliyor) . Tek kuruş harcasam , akşam evde "ne aldın ?"neden aldın ?" gibi sorulara maruz kalıyorum :)

sen yine iyisin
benim annem bankacı bide öyle düşün. kadının gözünün önünde sürekli kredi kartım olsa:) başka bankadan gizlice alsam kefil vs sorunu var hem.
benim 20-30 gün bişey kaldı 18 olmama ama kredi kartı konusunda umudum yok:)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 18'i geçeli daha birkaç yıl oldu ama şimdiden geri dönmeyi istiyorum, öyle diyeyim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 12 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
valla ben 18'i geçeli daha birkaç yıl oldu ama şimdiden geri dönmeyi istiyorum, öyle diyeyim.. :)

senn de başka bir tür oluyorsun sam=)
hani elindekinin değerini bilememe olayı :-P[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

valla 18'de zaten herşeye hak doğuyor ve olabilecek en genç haldesin. 19 bile çok yaşlı bence.. :-p

bundan sonra geçen hergün büyümek değil yaşlanmak artık, o yüzden çok cins sayamıyorum kendimi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...