BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ulan kafayı yiy cem ya 18 yasından kucuguz diye hicbirsey yapamıyoz yok bu bole yasın kucuk yok kıcın egri buyude gel bune lan 18 yasında kucuguz diye bankaya gidiyoz 18 yasından kucuklere hesap acmıyolarmıs alal belki ben evden kactım kendime yeni bir hayat kurcam yeter uleyn!![signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bekle işte azcık :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buda dert mi ya sende zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yeni bi hayat kurdun? ehehe oda güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben büyüğümde elime bişeymi geçio sanki :) emin ola hayat giderek daha skıcı oluo (bunu benmi dedim , eskiden böyle bişey demiyeceğime dair iddaya girmiştim :hmm: ) bence keyfine bak :) 18 ini geçince eziyet etmeye başlıolar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 katılıyorum büyüyünce hiçbişey değişmiyor aksi oluyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya baslıycam ulan bir kredi kartı hayatımı alt ust etti valla tum wow hayatımı karartı yeter uleyn yeter bea[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kredi kartı fln tehlikeli işler aman derim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya benim kredi kartım varda ne oluo , hiç bişi değişmedi . Babam hergün karttan ne kadar harcamışım görüo (kefil olduğu için hesabı takip edebiliyor) . Tek kuruş harcasam , akşam evde "ne aldın ?"neden aldın ?" gibi sorulara maruz kalıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya su kredi kartı felan degil tek derdim sanal kart onu acsam her ay ihtiyacım olan parayı yatırırım o kartta aylık parayı oderim ama yok olmıycak ben 2 sene bekliycem wowun boku cıkcak oyunun tadını alamdan elveda diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahaha zgrw ben o kartı çöpe atardım şimdiye öle bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi arada kredi kartı istiyordum deli gibi allahtan engel olmuşlar yoksa kötü şeyler olabilirdi :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen yatır bana parayı ben sana alayım ya bulldog sorun ettiğin şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya ailenizle konusun harclıgınızdan kessinler o zaman onların kredi kartı uzerinden wow oynayın madem bu kadar dertliyseniz. Bu kadar cok istiyosanız biseyi bu seviyede isyan ettirecek kadar o zaman ya konuscaksınız sonuna kadar gidiceksiniz ya da sabrediceksiniz dunyanın sonu deil ya wowdan cok daha onemli seyler var. Ayrıca kendinize ozel kart alamazsınız ama gayet de ek kart actırabilirsiniz kendinize ailenizin kredi kartı uzerinden konusun ailenizle. Harclık yerine boyle boyle kredi kartınıza aylık bi limit koysunlar iste oyle daha rahat takip edersiniz dersiniz ikna edebilirsiniz gayet de.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: zgrw, 12 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ya benim kredi kartım varda ne oluo , hiç bişi değişmedi . Babam hergün karttan ne kadar harcamışım görüo (kefil olduğu için hesabı takip edebiliyor) . Tek kuruş harcasam , akşam evde "ne aldın ?"neden aldın ?" gibi sorulara maruz kalıyorum :) sen yine iyisin benim annem bankacı bide öyle düşün. kadının gözünün önünde sürekli kredi kartım olsa:) başka bankadan gizlice alsam kefil vs sorunu var hem. benim 20-30 gün bişey kaldı 18 olmama ama kredi kartı konusunda umudum yok:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ailenden biri senin adina hesap acabiliyor, Yapi Kredi vs. bir cok bankada Genc Hesap ve bunun tarzinda $eyler var..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla ben 18'i geçeli daha birkaç yıl oldu ama şimdiden geri dönmeyi istiyorum, öyle diyeyim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben çocukluğumu geri istiyorum ya süperdi herşey.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ama 18'in ilk gecesi de bir ba$kadir, sanki bamba$ka bir dunyaya uyanacakmi$casina kaparsiniz gozlerinizi geceye...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Sam, 12 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: valla ben 18'i geçeli daha birkaç yıl oldu ama şimdiden geri dönmeyi istiyorum, öyle diyeyim.. :) senn de başka bir tür oluyorsun sam=) hani elindekinin değerini bilememe olayı :-P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla 18'de zaten herşeye hak doğuyor ve olabilecek en genç haldesin. 19 bile çok yaşlı bence.. :-p bundan sonra geçen hergün büyümek değil yaşlanmak artık, o yüzden çok cins sayamıyorum kendimi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hic o acidan bakmami$tim... Argh... Ya$laniyorum?![signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 20 nin tadı 18 den daha güzel geldi bana nedense :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ikiyle başlaması seni etkilemiş bu onsekiz fazla aslında onaltı yaş sınırı olsa barda,ehliyette,kartta daha güzel olabilirmiş[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla ya.. arabayı alıp çıkmak istiyorum kardeşim artık korkusuzca.. neymiş seneye pff..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar