Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Selam, Bi arkadaşım balayı için ist'e geliyor ve kendisi vejeterjan fakat eşi etobur. bana lüks bi restorant biliyor musun diye sordu fakat benim hiç bir fikrim yok. Vejeteryan seçenekleri olan bildiğiniz lüks sayılabilecek restorant var mı hiç ? teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 lüks olmaz ise olmaz mıymış o arkadaşın için sdfs? ete karşıyım ama lüksümden vazgeçmem kafasında olmuyor genelde vejeteryan menuye sahip restoranlar. daha bohem yerler biliyorum eğer LÜKS takıntısından vazgeçer ise o arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 vejetaryen zor bişey değil abi, her restoranda yiyecek birşey bulunur, he vegan dersen o ayrı. Sadece meze ve kısır yiyip kalkmaya alışık onlar. He bir de pattes kızartması. birde vejeterjan vejetaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yanlış düzenleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 vegan ile vejeteryan farklı şeyler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 _Rave said: lüks olmaz ise olmaz mıymış o arkadaşın için sdfs? ete karşıyım ama lüksümden vazgeçmem kafasında olmuyor genelde vejeteryan menuye sahip restoranlar. daha bohem yerler biliyorum eğer LÜKS takıntısından vazgeçer ise o arkadaşın. eleman yabancı. eli yüzü düzgün bi yer olsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Fistan said: www.google.com patilerin tecrubeleri lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Aiko said: Fistan said: www.google.com patilerin tecrubeleri lazım bana vegan vs vejeteryan sorun için yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yani özel bi plan için mi lüks ? ne kadar lüks ? lüks restoran istiyorsan , mikla,nicole 'e fln giderler,en lüks , ordada illa vejetaryen seçenek vardır benim istanbulda misafirim gelince ilk aklıma gelen yer , kadıköy çiya , ama eli yüzü düzgün ,temiz restoran olsa da , lüks değil. ona benzer bomonti'de kiva var , hem daha "lüks" hissiyatı yaşarlar herhal,beyaz türk mekanı,2de bira çakarlar keyifler gıcır onun dışında kanyon'a istinyepark'a fln gitseler bir sürü yer bulurlar vejetaryen çok zor değil , ıspanaklı peynirli pide yer en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Taunt potato club lüks değiliz ama bi bacon bi vegan kumpir yerler 50 lira verip çıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 haşlanmış patatesi 5025 liraya mı satıyorsunuz abi cidden ? kumpirin fiyatı cidden o kadar arttı mı siz mi milleti silkeliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 nişantaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 bacon 30 lira yapıcak bişey yok just müslüman ülke things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 300gr bacon 2 yuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 http://roofmezze360.com/tr/ buraya yönlendirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar