dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Mal said: Fazla yoğun ve mainstream olmayan semtlerdeki şubelere gidin. Dağlar kadar fark oluyor patatesinden burgerine kolasına kadar. elbette ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Mcdonalds ne zaman dondurmalı apple pie i kaldırdı benim için bitti. Eski ürünlerin tadı kesinlikle yok zaten. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim Esh afiet olsun zevkli adammışsın vesselam ağsdolmfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Black-ice said: arbys açıldı izmire pabucunu dama attım bayadır mcdonaldsın burgerin ben ya. arbys bayadır vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ksk tarafında yoktu mavibahçeye açıldı işte geçen sene fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 yazık valla koca koca adamlar mcdonalds arbys fln kovalıyor , o su güzel busu kötü diye yarıştırıyor leş şeyleri birbiriyle allah kimseyi ticket geçen resotran arama çilesine düşürmesin, böyle zevksizlikler çıkıyor işte meydane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 mesela ne karşılaştırmalıyız ? Midpoint ile Happy Moon's filan olur mu asdfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ne alakası var ? mc donalds'ta menü 20-25 tl fln , o paraya bayağı doyurucu ve nispeten kaliteli esnaf yemeği , dürüm , döner , pide , lahmacun , çiğ köfte bişi sunan birilerini bulursun mc donalds buldugun yerde zorunda kalınca yenilir mc donalds ,yaut kafan güzelken , başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 DoGMeaT said: yazık valla koca koca adamlar mcdonalds arbys fln kovalıyor , o su güzel busu kötü diye yarıştırıyor leş şeyleri birbiriyle allah kimseyi ticket geçen resotran arama çilesine düşürmesin, böyle zevksizlikler çıkıyor işte meydane biliyor muydun "farklılıklara saygı" gibi konular çocuklara 1 ile 6 yaş arasında aşılanır. çok üzülme o yüzden, hatanın büyük kısmı ailende ya da seni yetiştiren kişilerde. eğitim kurumlarının çağın gerisinde olmasının da payı var tabii. ama bazen de elimiz kolumuz bağlanıyor. müzik topiğinde de aynı konsepti sürdürmenden yola çıkarak kapasitesi oldukça dar bir insan olduğunu görebiliyorum. bazı şeyleri kendimiz çözüyoruz ama herkes bunu başarabilecek diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 mc donald's ın leş olup olmadığını mı tartışcaz? cidden senle muhattab olmamayı seçiyorum , olayı aileye fln getiriyorsun ama aile terbiyesi alması gereken sensin , 2dir saçma sapan çıkışlar yapıyorsun, akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 şunu izle bi bakalım konuşuruz sonra. yararlı olacak senin için eminim. http://www.youtube.com/watch?v=K-PW4clSvmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 tadı güzelse benim için okey. kimi butik burgerinde tadı güzel mcdonalds'ın da. arby's de kıvırcık patatesine hastayım hele yanına eritilmiş peynir alıyorsun bir de, bi de ekmeği çok güzel yumuşacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Fiyatları bi tık daha pahalı ama carls cunyır hepsini tokatlar bence. Konuya gelince nugget cidden eskiden fiks yedigim bir seydi mc e gittigimde. Hatta nugget menu alırdım hamburger yemezdim. Şimdi iyice lastik gibi bir sey oldu nuggetlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Bi esnaf lokantasında yemek yemişliğiniz yoktur, yedim diyeniniz de tatava. Anca mcdonalds burger king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 mc donaldsı , kıvırcık pattesi , arbys'i sevmek sorun değil doğru şartlar altında ben de ağzıma gözüme sokuyorum envai çeşit fastfood ürününü bu markaların leş olduğunu kabul etmemek , bunu kişisel zevke saygı diye konumlandırmak ise, en iyi ihtimalle zevksizlik. bunu söyledim diye aileme laf edebilecek kadar gözü dönmüş olmak ? terbiyesizlik. yoksa kıvırcık pattes sevmekte ne var , getir şimdi 1 kilo yerim hazır 5 tl pattes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 sen yap, gelip onu yiyelim birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 senin çok büyük bir ifade sorunun var dogmeat. her topicteki kavgamız aynı şeye dönüyor bilmem farkında mısın. ben hiç bir zaman bunlar süper kaliteli ürünlerdir demedim. tam tersine bunların aşırı leş olduğunu kabul ediyorum çünkü bu yüzden lezzetli geldiğini düşünüyorum. o patateslerin günlerce o pis yağda pismese bu kadar güzel olmayacağından eminim. yok yere mevzu çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsun. saldırılarının hiçbirine dair önceki sayfalarda post bile yok. ilk kavgayı başlatan senin "bunları yiyorsanız ve tartışıyorsanız zevksizsinizdir" gibisinden yazdığın post oldu. yine klasik 3 sonra atacağın postu başta atsan mevzu çıkmayacaktı. hayır tıpatıp aynı ya öbüründe de queen'e overrated diyip sonra ben de dinliyoruma bağlamıştın. şimdi de patates yiyoruz. ne diyim yani. kavgayı uzatmak gibi bi derdim yok ama sen de bi gözden geçir şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 cidden sana laf anlatmaya çalışmayacağım sen anlamıyorsun , peşin hükümle giriyorsun , bide terbiyesizlik yapıyorsun 2 dir alttan alıyorum , daha yazmıyacağım ama , sinirlerimi oynatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 peşin hüküm diyor lol ya "bu markaların leş olduğunu kabul etmemek , bunu kişisel zevke saygı diye konumlandırmak ise, en iyi ihtimalle zevksizlik." said: önceki sayfalarda bu markaların leş olduğunu kabul etmediğim ya da çok kaliteli fln oldugunu söylediğim bir tane post bul bari ben de susayım. hayır bana saldırmanın sebebi bunların leş olduğunu kabul etmememse saldıracak birşey yok kabul ediyorum üstüne üstlük bununla ilgili birşey yazmadım. ne saçma bi tartışma bu ya. ortada tartışacak bişey yok anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Arbiyze saman denmis, terbiyesizlik yapmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Black-ice said: DoGMeaT said: yazık valla koca koca adamlar mcdonalds arbys fln kovalıyor , o su güzel busu kötü diye yarıştırıyor leş şeyleri birbiriyle allah kimseyi ticket geçen resotran arama çilesine düşürmesin, böyle zevksizlikler çıkıyor işte meydane biliyor muydun "farklılıklara saygı" gibi konular çocuklara 1 ile 6 yaş arasında aşılanır. çok üzülme o yüzden, hatanın büyük kısmı ailende ya da seni yetiştiren kişilerde. eğitim kurumlarının çağın gerisinde olmasının da payı var tabii. ama bazen de elimiz kolumuz bağlanıyor. müzik topiğinde de aynı konsepti sürdürmenden yola çıkarak kapasitesi oldukça dar bir insan olduğunu görebiliyorum. bazı şeyleri kendimiz çözüyoruz ama herkes bunu başarabilecek diye bir şey yok. şu bir saçmalık black bencede tartışılcak bişi yok ben çıkıp mcdonalds'a leş demişim , sonrada yemek çeki ile goygoy yapmışım ki goygoy oldugunu anlamyıorsan salaksındır neyse sen bunu nedense üstüne alınıp gelip aileme fln laf söylemeye başlamışsın,ama sana sataşn ben oluyorum ? cidden bencede tartışcak bişi yok,anlamıyorum şu an neyin dansını ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ben sandım bize mcdonalds yiyoruz diye zevksiz diyorsun. meğer sen de yiyormuşsun ama biz yedikten sonra mcdonalds'ın kaliteli olduğunu söylediğimiz için bize zevksiz diyormuşsun. Kİ HİÇ DEMEMİŞİZ. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bundan sonra 5 kere fln post atmanı bekleyip öyle karşılık vericem sana anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bu postta black'e bi daha muhattab olmayalım çünkü terbiyesizsin yazmıştım ama kincilik gereksizdir diye düşündüğümden editliyorum isteyen mcdonalds yesin isteyen çiğ köfte hadi sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 canım sıkılıyor birileri de benimle kavga etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 şimdi fatih portakal'a dönüştün belki ama ilk ortalığa zevksizler diye girişen sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar