Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bugün mcdonalds gidip mcnuggets menüsü yedim. kaldırdılar bunun menüsünü ondan kendim düzdüm. ve yerken aklıma geldi. bunlar küçükken çok daha güzeldi olm. eminim yani. üstleri sanki harçla pişmiş gibi pütür pütür olurdu. o zamanlar tatlı ekşi sos da vardı mc donaldsta. ikisi süper giderdi. bu dediğim 10 sene önce falan. google'a yazdım sonra bir sürü sonuç çıkacağını düşünerek bunla ilgili ve hiç birşey çıkmadı. sfgh tek kişilik bir mandela efect mi yaşıyorum yoksa benim gibi düşünen, bu önemli konuyu benim kadar kafasına takıp düşünmüş biri var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 hee hee evet hersey eskiden cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 fotolu anlatım yenisi http://fewdsnobs.com/wp-content/uploads/2016/05/IMG_20160509_143452155.jpg eskisi https://thenypost.files.wordpress.com/2017/04/nugs.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Abi degismeyen bi rocco nun penis boyu kaldi o donemden. Geri kalan butun lezzetler degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bu beni üzdü ya. tatlı ekşi sosu niye kaldırırsınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 yağından tavuguna hersey değişti fritözler bile değişti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 o zaman bir de ice tea limondan bahsedelim. 6 aydır falan içemiyorum. böyle aşırı tatlı gibi oldu. ekşide de farkeden olmuş bunu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 nugget'a uzuluyosaniz agir depresyondasiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Nestea vardi ilk ya sene 94-95 olmali, peder kolanin islerini falan yapiyo. Ne guzel caydi lan o demistim. Sonra ilk ice tea cikti rakip, daha da inanilmaz bi tadi vardi. Bi 3-4 sene oyle gitti sonra degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 ice tea dedigin snappledir. bi de arizona var tabi https://www.youtube.com/watch?v=hWObybWWGW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 vanilyalı milkshake'i kaldırdılar ya, o inanılmaz bişi. aklım almıyor yani. böle bi ara 3 sene falan mcdonalds yememiştim, sonra bi şekilde gittim yine vanilyalı milkshake istedim kaldırdık dediler.... ayrıca o tatlı ekşi ve birkaç farklı sos daha vardı, hepsi harikaydı. hepsinden 1'er tane alırdım... ve evet mcnuggets da çok daha güzeldi. heralde bi tek bigmac, doublecheese vs tarzı menünün demirbaşları değişmedi eskiden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 2-0-1-8. PLEASE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Laorx said: nugget'a uzuluyosaniz agir depresyondasiniz demektir. üzülme alt eşiğine mi takıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Esh said: Nestea vardi ilk ya sene 94-95 olmali, peder kolanin islerini falan yapiyo. Ne guzel caydi lan o demistim. Bu doğru ilk Nestea alüminum parlak renkteki kutulu olan..Harbi çok iyiydi..Lipton vs sonraki nesil nestea ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 kırmızı bi ice tea vardı. ona hastaydım ben ya. kırmızı çay fln yazıodu yani narlı, fln kırmızı bi meyveli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 sene 2018 hala mcdonalds dan yemek yiyen mi var lan hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 eski mcnuggetlar hep analog fritöz şimdikiler dijital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 _Rave said: sene 2018 hala mcdonalds dan yemek yiyen mi var lan hayret kimse yemedigi icin tr'de mc sayisi 5'e mi dustu la entel? sono okobononsokos holo mokdolotston yiyon mo vor????? cakma entel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 noldu lan paylaçonun ortağı mısın niye bozuldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 poylonconon ortogomosoooon??? o buyuk sozleri sana bigmac yapar yediririm cocuk. adres ver, mekdolantstan kutuna buyuk cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 tam gol atmalık orta yapmışın da neyse vermeyeyim o adresi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 haci zaten yurtdisindan tr;de birisine yemeksepeti ismarlayamiyormusum la. coooook eskiden bunlarin hamburgerleri cok guzeldi baskan. hala tr'ye gelice ben bigmac falan gomuyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Black-ice said: fotolu anlatım yenisi http://fewdsnobs.com/wp-content/uploads/2016/05/IMG_20160509_143452155.jpg eskisi https://thenypost.files.wordpress.com/2017/04/nugs.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1 ikinci resim mcnuggets değil bildiğin superfresh keskinoğlu tier hazır nuggets. mc de hiç öyle ince harç olmadı. ama lezzetliydi evet. her menünün yanında olmazsa olmazdı. yanında da körisos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 abi oldu ya eminim. ama 98 falan yani en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Bana da 2.fotodaki burger kingin nuggetları gibi geldisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar