Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 zubrowka 150 den gidiyosa gelirken bi bavul getireyim vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 ay başına kadar kalırsa absolutlarden birini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hatta onu bana ayırır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Żubrówka 50'den al 150'ye sat güzelmiş, bir bavulda 1300 lira geliyor uçak bileti dâhil fgdfgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 e basic maths işte. siz de yapsanıza madem? misal ben skinos bulamıyorum ankarada, iki katı fiyata kadar alırım, rotcum bi el atsana be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Yine matematik dahisi arkadaşlar gelmiş. Zubrowkayı tr sınırları içinde duty free dahil 50ye bulun 10 kasa alacam. Hallederim toktorum. Bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 escape said: hatta onu bana ayırır mısın? Ayırdım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 absolut'lardan birini ben aldım. sanırım 1 tane kaldı. alın oğlum bu fiyata nerede bulacaksınız başka? alın koyun dolaba bir gün lazım olur tak diye çıkarırsınız işte. bandrollü bu arada merak etmeyin ölmezsiniz :D Arkadaşlar da çok ilgili teşekkür ederim buradan kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 absolut baya cop vodka. ben soda veya tonik'le iciyorum tadi cok rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://img.thewhiskyexchange.com/540/vodka_mos4.jpg şundan içmiştim, 3 gün kendime gelemedim 8 euroydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Goering said: absolut baya cop vodka. ben soda veya tonik'le iciyorum tadi cok rahatsiz ediyor. Direkt cinle ya , ne gerek var vodka'ya soda,tonik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Rotweiler said: Bakayim abi dutye bende aynısının 4 clickli olanını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cozbayrak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Özelden yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 zubrowka bison grass 1lt 10€ya aldım odessa dutyden mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Tekila gold lazım........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 tekila gold ne lan olmeca gold mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 skinos buldum ow yiss. tekila gold ne cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 tekila dediğine göre olmeca değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Archangel_ said: skinos buldum ow yiss. tekila gold ne cidden ya Valla be bakındım da freede yok. Diğer alan arkadaşlara da afiyet olsun. @escape Gold var mı bir marka tercihin yoksa öylesine mi yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Haftaya Polonya'dan Ankara'ya geliyorum 4 şişe şipariş alırım. Ne istiyosanız söyleyin fahiş fiyat ama Türkiye'den ucuz olucak şekilde anlaşalım. Zubrowka Bison Grass 0.7l markete gitsem şuan 60 tl'ye falan alıyorum 120 ye satarım mesela maksat uçak biletinin maliyeti çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Napıyon şu an misal? Amacın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Amacım uçak biletini bedava getirmek hazır başlığı varmış nedako'ya yük olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Git kendi başlığını aç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Anelor said: Haftaya Polonya'dan Ankara'ya geliyorum 4 şişe şipariş alırım. Ne istiyosanız söyleyin fahiş fiyat ama Türkiye'den ucuz olucak şekilde anlaşalım. Zubrowka Bison Grass 0.7l markete gitsem şuan 60 tl'ye falan alıyorum 120 ye satarım mesela maksat uçak biletinin maliyeti çıksın. wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 benim mesaj neden silindi yahu? heryer de balta troll ok ben ucuza satınca mesaj uçmuş, arkadaş torpilli galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar