Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Shattered Space  in çıkmasına 4 saat kala Starfield e gelmiş tüm yenilik ve düzeltmeler 

-  Yüzey haritaları yeniden yapıldı. ( Çok güzeller )

- Işıklandırma tamamen değiştirildi ( Örnek altta ) 

- FSR 3 AMD

- Xbox performanse modları

- Resmi mod araçları

- Oyun içinden mod seçme ve yükleme

- Creations  ( Oyun içi özel içerik sayfası. Çoğu bedava)

- Yeni resmi oyun modları

- Ben zor seviyorum diyen oyuncular için seçenekler 

- New Game+ için yeni seçenekler 

- Saymakla bitmeyecek oyunu daha oyuncu dostu yapan yenilik

- REV-8 yüzey aracı ( inanılmaz sağlam ve şık )

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

ben şahsen şimdilik bekleyeceğim çünkü varuun'u pek merak etmediğimden hypelanmadım öyle, bir de expansion'ı gp'de mi alsam ne yapsam karar veremedim.

ben hypelanmadım diye iyi çıkar kesin lol.

Mesaj tarihi:

A Bethesda Game Studios veteran reckons the company's "Big Three" tentpole games now includes Starfield, which is "simply developing its own unique fanbase."

Speaking to GamesRadar+ ahead of Starfield's Shattered Space expansion, design director Emil Pagliarulo said the studio's sci-fi mammoth "has its own unique personality and now sits right next to Fallout and Elder Scrolls."

• Haha 1
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

20 saate vardim herhalde su ana kadar. gordugum

Morrowind+oblivion+skyrim 3 lusunu al, kabuklarini bir guzel soy.  guzel bir fallout 4 reskin i ile kapladiktan sonra scifi sosu ile iyice cirp. onceden isitilmis League of extra ordinary gentlemen icine bol bol mass effect 1 kat. yalniz mass effect 1 i tepeleme koyacaksiniz.  ardindan firinla. afiyet olsun. 

yalniz tadi baya kotu. cok iyi olabilirmis. ama cok kotu olmus.

sadece main quest gidiyorum. en azindan o kisim baya eglendiriyor. oyunun filler larini cope atip ana queste sadece giderseniz notunu olmasi gerekenin ustunde verebilirsiniz.

Namessar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Namessar Vanguard faction görevleri ana görevden iyiydi. Ana görev bence çok iyi değildi. Madem başlamışsın Vanguarda bir şans vermeni tavsiye ederim. Bir de Mars da bir side quest yaparken yaklaştığım bir bina vardı, gece gece süper bir ambians olmuştu böyle karşılıklı lazerler mermiler falan yağarken. Filler atlayayım derken böyle çok ender 3-5 güzel anı kaçırabilirsin. İşte unique sayılabilecek 15-20 point of interest var gezegenlerde proclayabilecek. 3-5 tanesi manyak büyük, gez gez bitiremiyorsun. Bu tarz hayvani büyük içi dolu dolu işlenmiş bazı binalara denk gelince sövesin geliyor neden her yer için uğraşmadınız diye. 

Sen yine oyunun biraz daha iyi halini oynuyorsun, daha güzel harita falan eklediler. Bug fixler falan. Oyunun ilk zamanları ben oynarken legendary weaponları kullanamıyordum, böyle legendary weapona değiştirince mi scannera değiştirince mi ne 1-2 saniye freeze oluyordu. Sürekli  scanner kullanılan oyunda katlanılmaz hale getiriyordu. Patch çıkarmaları 1-2 ay sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Düz itemlarla oynadık.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
AmoRPHouS, 07.03.2025 20:32 tarihinde dedi ki:

Namessar Vanguard faction görevleri ana görevden iyiydi. Ana görev bence çok iyi değildi. Madem başlamışsın Vanguarda bir şans vermeni tavsiye ederim. Bir de Mars da bir side quest yaparken yaklaştığım bir bina vardı, gece gece süper bir ambians olmuştu böyle karşılıklı lazerler mermiler falan yağarken. Filler atlayayım derken böyle çok ender 3-5 güzel anı kaçırabilirsin. İşte unique sayılabilecek 15-20 point of interest var gezegenlerde proclayabilecek. 3-5 tanesi manyak büyük, gez gez bitiremiyorsun. Bu tarz hayvani büyük içi dolu dolu işlenmiş bazı binalara denk gelince sövesin geliyor neden her yer için uğraşmadınız diye. 

Sen yine oyunun biraz daha iyi halini oynuyorsun, daha güzel harita falan eklediler. Bug fixler falan. Oyunun ilk zamanları ben oynarken legendary weaponları kullanamıyordum, böyle legendary weapona değiştirince mi scannera değiştirince mi ne 1-2 saniye freeze oluyordu. Sürekli  scanner kullanılan oyunda katlanılmaz hale getiriyordu. Patch çıkarmaları 1-2 ay sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Düz itemlarla oynadık.

butun faction questlerini yaptim. bir suru alt quest te yaptim.  ana questi ilerletmedim henuz. 62 saat toplam oynamisim. bu bildigin F4. bazi konulardaki vasatligi, filler questlerin vasatligi da ayni. oyunu bir f4 clone olarak dusunursen iyi kotu akiyor. basta bir f4 degil de bir gercek uzay rpg si bekledigim icin onun hayalkirikliginin ofkesi de cok fazlaydi. oynadikca akti gitti. sonuc olarak hala kotu bir oyun. ama oynanir. para verseydim baya ofkelenirdim ama.

• Yeni Oluştur...