kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 kizillelma, 26.08.2024 16:39 tarihinde dedi ki: Starfield: Shattered Space looks like a wise return to Bethesda basics Assuming you take "basics" to mean "massive complicated things" https://www.rockpapershotgun.com/starfield-shattered-space-looks-like-a-wise-return-to-bethesda-basics ne igrench paywall koymuslar. uzun zamandir bakmiyordum rps\ye sanirim daha da girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 14 gün kaldı . . . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Shattered Space in çıkmasına 4 saat kala Starfield e gelmiş tüm yenilik ve düzeltmeler - Yüzey haritaları yeniden yapıldı. ( Çok güzeller ) - Işıklandırma tamamen değiştirildi ( Örnek altta ) - FSR 3 AMD - Xbox performanse modları - Resmi mod araçları - Oyun içinden mod seçme ve yükleme - Creations ( Oyun içi özel içerik sayfası. Çoğu bedava) - Yeni resmi oyun modları - Ben zor seviyorum diyen oyuncular için seçenekler - New Game+ için yeni seçenekler - Saymakla bitmeyecek oyunu daha oyuncu dostu yapan yenilik - REV-8 yüzey aracı ( inanılmaz sağlam ve şık ) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 ben şahsen şimdilik bekleyeceğim çünkü varuun'u pek merak etmediğimden hypelanmadım öyle, bir de expansion'ı gp'de mi alsam ne yapsam karar veremedim. ben hypelanmadım diye iyi çıkar kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 A Bethesda Game Studios veteran reckons the company's "Big Three" tentpole games now includes Starfield, which is "simply developing its own unique fanbase." Speaking to GamesRadar+ ahead of Starfield's Shattered Space expansion, design director Emil Pagliarulo said the studio's sci-fi mammoth "has its own unique personality and now sits right next to Fallout and Elder Scrolls." 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 dasaaa, 08.09.2024 09:20 tarihinde dedi ki: ne igrench paywall koymuslar. yillardir oyle kullanmadim kac senedir. Orjinal ekip gideli cok oluyor. Zaten ign sirketleri icine dahil artik. https://www.rockpapershotgun.com/hello-ad-block-users-well-probably-be-saying-goodbye-soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2024 başıma bir iş gelmeyecekse baya seviyorum. korsan bitirdim orjinal aldım tam fiyatına. bounty hunter ve jetpack denemek istiyorum. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Bethesda oyunları da biraz paradox gibi, zamanla daha iyi olabiliyor. Benim için bu örnek fallout 76. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 3-4 dlc ile 5 dolara satildiginda alirim artik bunu. 5 dolardan fazlasi biraz israf gibi duruyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar