deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 BonePART said: aquila said: duolingoyla sifirdan dil ogrenilmez, anca ogrenirken takviye olur. hatfada 1 gunle hicbisey ogrenilmez. dualingo daha cok az buçuk bir şey biliyorum kelime öğreniyim pratik yapıyım temalı bence 0 bilen biri için baya zor bence anlamak ben 60 gündür felan almanca yapıyorum lisede ve ünide sertifika almıştım A2 diye(ikinci kuru bitirdim özetle) bira züstüne bir şey katabilir miyim diye bakıyorum Der Die Das diye bir app. var artikel ezberlemek için bayağı iyi. Tavsiye ederim. Kelimelerin de ingilizceleri yazıyor altlarında o yüzden almanca kelime haznesi de gelişiyor.
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 duolingo web versiyonu mobilden daha gelişmiş. gramer anlatımı vs. de var web versiyonunda. topluluk falan da var soru sorabileceğiniz. genel olarak sıfırdan dil öğrenilebilecek bir yer aslında. tabi hız önemli bir faktör ehehe
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 deadwoll said: Der Die Das diye bir app. var artikel ezberlemek için bayağı iyi. Tavsiye ederim. Kelimelerin de ingilizceleri yazıyor altlarında o yüzden almanca kelime haznesi de gelişiyor. Abi açık söylemek gerekirse artikeller su anda en ilgilenmediğim konu. Amacım birazda olsa okuduğumu anlayabilmek, gazete okuyacak seviyeye gelmek. Konusmak gerekirse hans anlasın tabağa das havuca der dersem napıyım.
Öne çıkan mesajlar