Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cook mutluyum

hellspe

Öne çıkan mesajlar

hahah.. kendini kaybetmissin sen! kendi actigin topicten bile haberin yok ..nasil bekleris senden aramaya inanmani hehe =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

o, kimilerine göre kücük olan bazi seyler, kimileri icin dünyalar kadarda büyük olabiliyoo =P
ben mesela kapi gicirtisinda bile dansederim haha o kadar mutlu bi insanim.. polyanna gibi =P(yok bu olmadi fazla salladim)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene sonra "Yardım edin lütfen" isimli topic te " arkadaşlar kendimi yalnız hissediyorum, gençliğimi uo ile geçirdim. beni dışarı çağırdılar skill kasmam lazımdı çıkamadım. sinemaya çağırdılar para kasmam lazımdı. en sonunda yaz tatiline çağırdılar ona da gidemedim pvp turnuvası vardı. ama ben istedim hep böyle denk geldi işte.. ha şimdi tinker kasıyorum. söyleyin şuçlu kim?" yazısı ile karşımıza gelme de[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 13 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abisi intihar etsen ne değişir ki ?
nötr olmuşsun
insan babasına küfür ediyosa beyninde sorunlar vardır cidden
şüphelenmeye başladım
nasıl bi insan söylerki bunları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...