Harvey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paladins'in yapımcılarının battle royal oyunu. Paladins'i pek sevmemiştim ama bu güzele benziyor. Ücretsiz. [video]https://www.youtube.com/watch?v=GicoCCYPrIU?feature=oembed" width="459"> https://store.steampowered.com/app/813820/Realm_Royale/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 30 saniye once forsen oynuyo bu neymis diye baktim lan asdf. paladinsi direk br yapiyolardi, degistimisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 fortnite bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 indirip denemek istiyorum ama aptal launcher dan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 launcher varsa söyleyin hiç bakmayalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hakkaten, hala tribes kalintilarindan kurtulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hirez launcher tam bir kanserdi 5 yıl önce tribes oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 twitch chat trollemediyse, steam üzerinden bağlanıyormuş (launcher oykmuş). indiren birisi onaylarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Biraz izledim bana yetti. Denemekten vazgeçtim. Bunu kurarsam yeniden fortnite a dönerim gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 her taraf battle royale oldu amk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Daha dur yeni basliyorlar Yakinda unity motorla her hafta cikar bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2 sorum olacak. 1) e fortnayt bu? 2) launcherdan niye herkes korkuyor? ilk kez duydum mevzu nedir öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 abi fortnite'la ne alakası var anasını satıyım ya asdfsdgf. 30 saniyelik trailer'da adamlar suratına suratına vurmuş class'ları skill'leri vs hangisi var bunların fortnite'ta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 doğru yaw class sistemi güzel olmuş da grafikler tıpatıp abi aynı yani direk mod fln sanki fortnite'a o kadar benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Oynadım 2-3 el, beğendim ben. fortnite'a iyi alternatif bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Cedili sithli Br çıksın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Denedim launchersız giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Oyun beni fortnite ve pubg den daha fazla eglendirdi. Hoş olmuş oyun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 > tavuga donus > geber > queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Oyuna girdim 2 3 el attim hepsi win. Diger battle royallere gore kolay ve eglenceli. Pubg de very lowda 80 fps aliyorum bunda ise maximum ayarlarda 150 160 fps alıyorum optimizasyonu baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 karakter animasyonlari baya les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Alpha olmasından dolayı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 karakter animasyonu yok bile asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 sanmiyorum yeniden tasarlanacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Oldukça sardı oyun, iki gündür deli gibi duo atıyoruz. Upgrade edilebilen skill, weapon ve armor dengesi iyi sağlanmış bence. Gereksiz fortification gibi mekanikler olmadığı için combat akıyor oyunda. Casual Battleroyal'lerin lideri şuan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar