Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 dün sony kulaklık aldım. modeli mdr ex15ap bildiğin kulağın içine giren, mikrofonlu ufak kulaklık 15 euro bişey zaten 2 dk sonra kulak zarımda ağrı hissettim, çıkardım kulaklığı, bi ara tekrar taktım, yine aynı şey bugün başka bir arkadaş denedi, bişey yok dedi. ilk defa böyle bişey oluyor kulaklıkta. en boktan kulaklığın yapmadığı bir sorun yani. iade de almıyolar vücutta kulanılan ürün diye. benzer problem yaşayan var mı? noise cancelling kulaklıkların böyle yan ektileri varmış ama noise isolation var bunda sırf. o da şu plastik kulaklığın ucundaki aparattan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Yapıyo bende bazen. Çok içine sokmuyorum yapmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sony kulaklık pişmanlıktır. Sennheiser adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 aldık artık ya. philips almaya gittim, kulağı saran modeli vardı istemedim ondan. sony dedim iyidr aqü ne bileyim böyle salak bi sorun olacağını. içine sokmasam da fark etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 foam alırsan sorunun çözülür. muhtemelen plastikler ağrı yapıyor temas edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ya kulak değil zarı ağrı yapıyo. ya da yakın olduğu için anlamıyorum mu, büyük plastik mi ufak mı kullanmak lazım? 3 çift var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Normalde kulağına hangisi oturuyor ise deneyerek bulman lazım ama en temizi foam tip almak. Foam alırsan rahatsızlık minimum iniyor ve güzel noise isolation yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 kulaklık bu https://www.paisawapas.com/p-sony-mdr-ex15-in-ear-earphones-black-8814631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Kulagina sokarken basinc yapar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 kafan büyük kulaklığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar