barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Arkadaşlar araştırmam devam ediyor ama burada baskı, matba işlerinden anlayanlar var. Hızlı bir cevap alabilirim umuduyla yazıyorum buraya da. Düğün davetiyesine elle yazı yazmaktansa şeffaf etiketlerden bastırıp(davetiye zarfında böyle şık bir bölüm var isim için), davetiye üstüne yapıştırmak istiyorum. İnternette bir çok site buldum ama hepsi de belirlenen yazıyı toplu şekilde basıp veriyor. Benim durumumda baya baya 200 tane ayrı isim olacak. Bunu yaptırabileceğim bir yer var mı? Ya da el ile yazmaktan başka ne öneriniz olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Lazer yazıcı varsa al kendin bas http://www.hepsiburada.com/tanex-tw-2280-22x12-mm-seffaf-laser-etiket-25-ad-p-HBV0000049XT2?magaza=Ofisinn http://www.hepsiburada.com/samsung-sl-m2020-mono-laser-yazici-ss271d-p-BD801737?magaza=Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 İsimleri istediğin gibi yaz, elinle yazacaksın. Ha kalemle ha klavye ile. Matbaa ona göre çıkartacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Matbaaya para vereceğine al eve kendin istediğin gibi yap aldıkların sana kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 iyi de bu şeffaf etiketlere basacak makina lazım. normal printer basmaz bendeki. astarı yüzünden pahalıya gelir. Her matbaa uğraşır mı ayrı ayrı isimlerle? 200 adet etiket, 200 adet ayrı isim olacak mesela. tek tek her birinde ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Büyük ihtimal CorelDRAWda yazarsan olur. Bi konuş ama önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 BI de random el yazisi generator var mi bu gibi durumlar icin, farkli harfleri az biraz farkli yazicak. Evet dugun davetiyesi icin deep learning lazim sdfddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 200 ismi elinle yaz gec, kafa yorduguna degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Davetiye yazanlar var. Ver oyle birine benim hanım öyle yapmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 yol yakınken dön EVLENME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 senko said: yol yakınken dön EVLENME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 senko said: yol yakınken dön EVLENME +1. hayatınızın en güzel çağında niye evleniyorsunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Aynı işi yapmış biri olarak :en yakın ozalitciye gitmen yeter. Onlar yapıp basip veriyorlar. Gitmeden önce isimleri istediğin karakterle yaz ve usb ile gotur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 miyaw33 said: Aynı işi yapmış biri olarak :en yakın ozalitciye gitmen yeter. Onlar yapıp basip veriyorlar. Gitmeden önce isimleri istediğin karakterle yaz ve usb ile gotur Kaç para bunun ederi kazıklanmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 tanesi 50 kuruş üstünde olmaz olamaz olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 barbu said: iyi de bu şeffaf etiketlere basacak makina lazım. normal printer basmaz bendeki. astarı yüzünden pahalıya gelir. Her matbaa uğraşır mı ayrı ayrı isimlerle? 200 adet etiket, 200 adet ayrı isim olacak mesela. tek tek her birinde ayrı. zamanında bu iş için cağaloğluna gitmiştim, orada bi dükkanla anlaştım, dedim tasarımını ben kendim yapayım sen bas. Kraft kağıda da zarfı vardı davetiyenin, ona da isimleri ben istediğim fontla yazıp sana vereyim sen bas dedim, adam ok demişti. adama 1 adet türkçe 1 adet ingilizce tasarım verdim pdf ve tiff olarak. isimleri de reel baskı boyutuna gelecek şekilde (her sayfada yaklaşık 25-30 isim vardı) yine pdf ve tiff halinde verdim. Sorunsuz bastı adam. yani üşenmez bence yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Cok cuzi fiyatlarla yapiyorlar isi.tas catlasa 50 tl tutar.Simdi hatirladim kina gecesinde dagitilacak ojelerin,cerezlerin ustune bile ozalitcide yaptiriyorlar,aklinda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Teşekkürler arkadaşlar. Beşiktaşta bir tane devasa ozalitci vardı. Gidip bir konuşayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 aquila said: 200 ismi elinle yaz gec, kafa yorduguna degmez. sanirim muhendissiniz yakisikli bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar