khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 O zqman tamer gelsin yönetein takımı şenörün yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 1.5 senedir ben niye ağlıyorum sürekli burada, keşke gelse. Gerçi TD koltuğu boş çıksa takım bundan daha iyi olur. Takım iyi oynarken özellikle bozan bir adamdan bahsediyoruz. Bundan daha kötüsü olamaz. Valeq bile BJK'yi yönetse bu kadar leş performans ortaya koyamaz. Bu maymundan daha fazla puan toplardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 takas yatmis. fiyasko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 takası salla kagawa bitirilmiş şenor veto etmiş diyorlar böyle bir şey varsa kagawa açıklansın ve şenor kovulsun direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 evet kesin bilgileri sallayip soylentilere odaklanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bu arada roma fiorentina'ya 6-1 yeniliyormuş, vida 15m oldu bile bir gecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 kagawa monacoya kiralanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Kagawa'nın şenol tarafından veto edilmesinden çok, kagawa ile anlaşmak için mesai harcanması sıkıntı hangi pozisyondaki eksikliğimizi giderecek de iş yapacaz allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 aga böyle bir şey mümkün olabilir mi? çok saçma geliyor bana lel. said: KAGAWA BEŞİKTAŞ’TA ✅ “kimseyi istemem” diyen güneş ikna oldu; monaco devredışı bırakıldı.. ✅ beşiktaş dortmund’un japon yıldızını yarın istanbul’a getiriyor.. ✅ kagawa’ya 6 ay için 1.1 milyon € ödenecek.. ✅ bedava kiralanan kagawa’nın satış opsiyonu 1.6 milyon €.. (bipspor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Kagawa'nın bir bacağı değil, iki bacağı bir kolu falan yok çünkü şuan. o kadar kötü durumda. llajic'i orjinine çekip kanat oynatmayı planlıyorsa yine bulunabilir kadroda eğer vida'da gidecekse gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Cuku de kuculmus iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ljajic sol kanada geçecek işte zaten torino'da orada oynamıyor muydu ben hala inanmıyorum gerçi de dur bakalım medel dorukhan lens kagawa ljajic qral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Torino'da forvet arkası oynuyordu, zaten yeni bölgeye geçip kariyerinin en istikrarlı dönemini orada geçirdi. Ondan sonra forvet arkası devam ediyordu birkaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 asla sağ bek almayalım ama ne gerek var ki 350 yaşındaki gökhan tek başına sezonu tamamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 valla kagawa gelecekse necip ya da medel sağ beki yedekleyebilir sıkıntı yok benim için sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 sağ bek için para harcayıp ne yapacaksın, takımın çıkacağı maks basamak 4.'lük. Orası için şimdiden bek almaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 kagawa tek başına yetmez bu takıma çok belli beşiktaş'ın kagawa hariç en az 3 transfer yapması şart ama yapmazlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 DarKRideR said: sağ bek için para harcayıp ne yapacaksın, takımın çıkacağı maks basamak 4.'lük. Orası için şimdiden bek almaya gerek yok. neden 4. olalım ya adam akıllı gelse 3 adam. 11 puandan şampiyonluk kaybetmedik mi almasınıda bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 alamıyorlar işte 15m eur maaş boşalttılar alacaklara karşılık sözleşme feshederek, sadece tolgay 3m'a babel 2m'a gitti şu durumda şener'e 1,2m maaş vermektense kagawa'ya 1,2m vermek çok daha mantıklı yani doğal olarak ki caner sol bek oynayacaksa zaten hiç yerinde olmuyor sağ bek full defansif olsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 halen transferle takımın düzeleceğine inanıyorsunuz, katiyen eğitilmezsiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 valla şenor'un bir şey yapacağı yok da 1-2 maç şansa doğru kadroyu çıkarıp çılgın atarsa kesemiyor devamı geliyor sdfsdf ona güveniyorum ben şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 şampiyonlukları sağdan soldan kovulan tamer e yazan adam bize eğitilmezsiniz diyor ağdomsfsdoğmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Esh said: Cuku de kuculmus iyice offff şu çok random geldi ya bugün beni güldürdün Allah da seni güldürsün eş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ya bu kulüp bu kadar nasıl borçlandı maaşları ödeyemeyecek kadar? geçmişten gelenler mi giriyor şimdi? 170m kazanmış geçen sene diyorlar, şimdi de o kadar adam satıyoruz maaşlarına karşı ödemeden serbest bırakıyoruz fln anlamadım bu kadar dara girme sebebini bunu dark cevaplasın. ikinci soru paralar nerde? üçüncü soru rocoyu kim aldı aldırdı? ali eceye katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Oha kagawa mı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar