Crawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Ben win10 kullanmaya başlatıktan sonra antivir falan kullanmıyorum artık. Kendi security zımbırtısı yetiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 nsa her şeyi zaten biliyor. putin'i seçmek güce anca denge getirir. her şeyden bağımsız olarak kaspersky iyidir, bi sıkıntı yaşatmadı bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 İş yerinde yan yana 2 bilgisayar var, birinde norton 360 , diğerinde Kaspersky. Sitelerden Norton 360 virus/malware buluyor, aynı sitede Kaspersky sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 o programların database'ine neyi malware olarak tanımladıklarına göre değişir. avast'a bakarsan hiçbirinin bulmadığı kadar bulur yani yalandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 bi de hangi site o bi yazsana. virustotal üstünden de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Evet ben de çok merak ettim hangi sitelermiş. Muhtemelen adware tarzı cookie toplayan dandik js'leri bile zararlı buldum diye gösteriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Kaspersky karar vermistim ama Bitdefender ve Norton fiyatlarinda 50% indirim olunca icim elvermedi 2 katini vermek Ruslara. Biraz beklerim bi indirim olursa yapistiririm heralde. Mevcut sartlarda: Bitdefender Total Security (5 devices) - ~30$ Norton Security Deluxe (5 devices) - 50$ Kaspersky Internet Security (3 devices) - 80$ Bitdefender fiyat olarak dusunduruyor, birde Premium package, digerleri degil. Kaspersky ucuk kaliyor su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-total-security2018-opt/?cid=soc%7Cc%7CAmberMac%7CgetTSbl 6 ay beleş bitdefender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Hmm iyiymis. 6 ay bunu deneyip sonra 1 ay kaspersky ve norton trial ceksem senenin buyuk cogu kurtuluyo :) Ondan sonrada karar veririm artik ahah Hem veriler guzelce her yere dagilmis olur bu arada, kimsenin hakki yenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 KIS’in 80 dolar olma imkanı yok. TL ile satılıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Yurtdisindayim ben ondan direk dolar olarak geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 "roket adam" said: Kaspersky alacaksın kafan rahat edecek. NSA’cileri sokmayın bilgisayarınıza. Beleş versiyonu da var, iş görür. kaspersky de sanki bi dolaplar cevirmisti veri calmak icin, nsacilar ilik tamam ama ruslar da az degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Geçen hafta 2 gün boyunca www.turkcealtyazi.org , siteye mesaj attım, https den girin dediler, hemen düzelteceğiz dediler, düzeldi piraxxbay in bir çok proxy sitesi. k1nJo said: bi de hangi site o bi yazsana. virustotal üstünden de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 lan hani kullanmıyoduk artık bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ben kendimi tamamen win10'un kollarına bıraktım. zaten alengirli sitelerde de işim yok. gayet de iyiyim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar