Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

said:
Hines says that its approach to single-player in particular has moved away from the single value proposition of ‘replayablity’. “We have a joke in the office. I have banned the word replayable because that's not a feature. Every game is replayable. Tetris is replayable. Every game can be replayed from the beginning. That’s not unique. That's not a feature.”

Instead, he wants players to feel a sense of value when they make the purchase. What is going to give the player that feeling of value if they buy this thing? How do we show them all the stuff they can do and how long they can play it for? “It’s an evolution of thinking.”

"artık tekrar tekrar oynanabilen oyunlar yapmak istemiyoruz, zaten öyle çok ahım şahım bişi olsa tetris öyle sürekli tekrar tekrar oynanmazdı.

onun yerine oyunu satın alınca verdiği paranın karşılğını aldığını hisseden, tam olarak neye para verdiğini bilip ne kadar saat eğlenebileceğini kestirebilen müşteriler yaratmak istiyoruz ve buna evrim diyoruz.

"

lütfen bu adamlara para kazandırmayın ya,lütfen.

2 kuruşluk zevikimiz olan gaming'in ağzına sıçmaya and içmişler adeta.

http://www.ign.com/articles/2018/08/29/bethesdas-pete-hines-on-playing-fallout-76-solo-and-why-replayable-is-a-dirty-word-gamescom-2018
Sosyal ağlarda paylaş

bethesda'nın oblivion ve sonrasında yaptığı bi sürü abik işlerin arasında beğenilmeyecek şey bulmak zor değil

hani burda saymaya başlarım ama gerek yok .

ama cdp iyi kötü bi oyun duyurmuş, daha oyun hakkında topladıgımız zerrecik bilgiyle tpp-fpp seçimine dem vurup adamlara tembel-cahil,hata yapmışlar vs vs diyen adamın durumu benimkinden daha farklı evet. daha bi müşkülpesent söylem seninki =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sana göre. objektif olaraksa değil, çünkü o dediklerinin hepsi bethesda oyunları için de yapılıyor ve seni burada görmedim müşkülpesentlikle suçlarken birini bu nedenle.

aga bunun oyun hakkında bildiğimiz şeylerle de alakası var ama , misal yarın fo5 duyursa bethesda , gidip peşinen "kotaramazlar" dersem boş konuşuyor olurum, oyun sadece VR la oynanacak deseler bi kaşımı kaldırırım ama "lan VR RPG mi olur kim uydurdu olmaz öle şey" demem, development devam ettitçe , leakler fln geldikçe gözüme batan bişi olursa ederim şikayetimi.

Sam said:

birini yüceltiyorsun, eleştiriye muaf tutuyorsun kısacası, şirket aşkına örnek.

tpp-fpp benim için bir non-issue , başka şeyler çıkar cyberpunk'la ilgili içime sinmeyen, senle beraber polonyaya uçup adamlara carcar bağırırız istersen, ama şuan yok yani gözüme batan birşey, var mı senin aklına gelen ?

hani oyunun başka bi yanını da konuşamıyoruzki zaten takıldık kaldık tpp'ye o yüzden onu yapmak da zor.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben seni bir teaser'a bakıp "olmamış" derken millet gelip burada "durun ya hele bir düzgün görelim" derken görmedim. öyle birşey yaptığın gün öm at hakkını teslim edeyim. şu anda yaptığın sadece subjektif yaklaşımını adil göstermeye çalışan hipotez sunmak ancak.

eyvallah deyip geçemiyorum çünkü bu defalarca yapıldı bana karşı bu forumda. "yaa biz çok adiliz" deyip sadece kendi şirketlerini eleştiriye karşı muaf tutmak istediler. sevmedikleri şirket teaser koydu mu hemen gidip bombalama ama.

zaten tpp dışında bir sorun görmediğimi birkaç kere söyledim, tpp ise "yaa olmasa da olur" denecek birşey değil benim için öyle bir oyunda. neyse o başlığın konusu, buraya taşımayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

sam said:

şte ben seni bir teaser'a bakıp "olmamış" derken millet gelip burada "durun ya hele bir düzgün görelim" derken görmedim

https://forum.paticik.com/read.php?35,7278107,8042012#msg-8042012

dogmit said:

witcher3^ü oynamadık,bi oynayalım ondan soınra diyaloga laf ederiz edilecekse

sam said:

al çok sevdiğin witcher 3'ten dialoglar:

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...