Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 İşyerindeki bilgisayarıma ne olduysa geçen domain'den çıkartınca bütün pc ayarları sıfırlandı. Chrome'da webisiteleri için girdiğim şifreler sayfaları her kapattığımda sıfırlanıyor ve tekrar login olmak zorunda kalıyorum. passwords.google.com'u kullanmak istemiyorum zaten bahsettiğim şey de o değil. ne ayarı denediysem olmadı ama neyi yanlış yapıyor olabilirim merak ediyorum. İlginç bir şekilde sadece paticik şifremi hatırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 senden habersiz chrome'un gay versiyonunu yüklemişler bilgisayarına, o yüzden sadece pati'yi hatırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Sync yok mu abi, login olunca otomatik gelmiyor mu bütün şifreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Iyi iste hayatini duzeltip Lastpass yuklemen icin bir firsat vermis sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 chrome'da oturum açmıyorum. lastpass da kullanmıyorum. evdeki pc'de problem yok işyerinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 save password acik degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Nub olduğun içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 şifreler çok uzun ve karmaşık da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 save password açık. Şifrelerin neredeyse hepsi aynı asd. ayarları fln da sıfırladım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar