Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eren yine 1 adım gec. Eger hızlı degilsen pozisyon alma bilgin iyi olmalı ve Rodrigues in kosunu gordugun anda o poziyonun nereye gidecegini hayal edebilmelisin. Ama Eren hep 1 adım gec hep 1 adım gec.
Mesaj tarihi:
Eren 4 tane gelen ortada ömer'in topu arka direk civarlarına kestigini cozemedi. Hadi antremanda cozemedin bari macta coz be adam. Her seferinde one kosuyorsun.
Mesaj tarihi:
Su faul yapmadım diye elini kaldıran futbolcuya da cıldırıyorum. Madem bisey yok sen oynamaya devam et. Elini kaldırarak faul vermeyecekse bile hakemin aklına karpuz kabugunu soktugun gibi bir de zaman kaybediyorsun.
Mesaj tarihi:
Bu omerin ortalari hep ayni noktaya gidiyor yuksekten uzak noktaya

muthis oynuyoruz sansin olacak biraz

millet alismis 6-0 4-0 guzel gelmiyor bu futbol, siz super ligdeki diger takimlari izleyin oynamadan ne puanlar aliyorlar, atariz.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Birileri cıkıp duran toptan, kisisel beceri vs. ile gol atıcak rakip acılacak biz oyle oynayacagız.
Simdi tutmayın kucuk enisteyi. 4-5 giderse sasırmayın.
Mesaj tarihi:
Hafta ici paramız yetismedigi icin takımın bir kısmına yemek yedirememisiz heralde. Vitaminsiz vitaminsiz sutlar cıkartıp durdu herkes.

Neyse zorlandık ama en azından 3 puan geldi.

Bunlar iyi gunlerimiz sanırım..
Mesaj tarihi:
Penalti pozisyonunu var olmadan es geçse neyse

Ama vara bakıp hala o pozisyona penaltı çalmamak resmen ahmaklık

Neyse atmış gs bi tane bari de kurtardik madcow ağlamasından sezon sonuna kadar devam ederdi
Mesaj tarihi:
Abi siz beni neden bu kadar yanlıs tanıyorsunuz? Hayır yıllardır da atısıyoruz burda. Ben pozisyona mac icinde soylenir soylenir(aglar aglar?) gecerim. Cok cok nadirdir onceki maclardan pozisyonları, ornek vermek amaclı kullanmak dısında, baska maclara tasımam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...