madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Takım kaptanımız yine sarı kart gordu. Ya hakkaten inanılmaz. Hakkaten gerizekalı abi hakemlerin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Rodrigues neden her pozisyona sırtını donup yuruyerek uzaklasıyor. Gidip kaleciye basmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sardalya said: madcow said: Stringray said: hayır bir de o uzun top ofsaytsa daha önceki hafta adriano aynı pozisyonda kaldı rakibe gitti top adamlar gol attı, var'a gitti gol dendi. bu pozisyonun ondan farkı ne? Cunku ofsaytta olan adam nagatomo'nun topu uzaklastırmasını engelliyor pozisyonun icinde. Ofsaytın dumduz tanımına dahil bir ofsayt. Bildigin ofsayt. Uzun top atıldı. Adam defansın arkasındaydı. Top Dumduz kendisine geldi. Baya 1925de ofsayt ilk tanımlandıgı gunku gibi bir ofsayt. Kendinize olan garip pozisyon alakası olmayan herseyi buraya yormayı kesin. her pozisyonu ona benzetmeye calisiyorlar ama benzeyen yok apple da alakasiz bi pozisyon atmisti gecen ha besiktasa olan pozisyonun aynisi premier ligde oldu ayni karar verildi zaten ertesi hafta. bu pozisyonu izlemedim ikinci yari izlemeye basliyorum O pozisyon 1e1 aynisiydi bizim yedigimiz golle. Belki sen alaka kurmaya yetememis olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Sotto said: aktiftablet said: sabonis said: tam durduramadım da idare edin, benim canlı izlerken ofsayt diye gördüm diye bahsettiğim buydu. heralde bunu görüp iptal ettiler? çünkü bu noktadan sonra pek bişi yoktu? top devam ettiğinde topa hangi takımın oyuncusu vuruyor? Topu atilan adama gelmeden topla oynamiyor GS'li oyuncu o yuzden ofsayt. Besiktasin yedigi golu diyorsan alakasi yok yani, abicim bjk pozisyonunda, kitaptaki metni koyup 10 kere okumuştuk. şu top atıldıktan sonra, akhisarlı mı topla oynuyor, yoksa gsli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Tamam git oku ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Bu golu konusmaya gerek yok. Göztepe macindaki golu koydum cevap vermedi. Bizim golun aynisi stoper vuruyor kotu vuruyor. Ofsayttaki adam.golu atıyor gol iptal ediliyor.. gslilerle tartismaman gerktigini ogrenmis olmalisin.. Adam sirf kaptan diye kalecisinin hakemi itip kakabilecegine inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 evet ben besiktasin yedigi gole baktim orada sut cekiyor saniyodum ama pas veriyor gibiymis, bence de ofsayt olmaliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Topu niye dısarı bırakıyoruz. Gidip kendini yere fırlatmıs oyuncu icin. Bildigin kart alması gereken adam icin oyunu sogutuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Musleraya ucan tekme attı herif ve penaltı kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 kirmizi kart verecek sandim penalti verdi inanilmaz ya turk hakemlerle oynamayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ahahah muslera atılmamak için nasıl numara yapmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Musleraya ucan tekme attı herif ve penaltı kazandı. abooowww fanatizmin böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: Tamam git oku ogren gitmezsem naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Penaltı verip de sarı kart vermemesi ilginç baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Gercekten inanılmaz adam taban acık geliyor ama tabiki onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 benjani said: Penaltı verip de sarı kart vermemesi ilginç baya muslera kaptan ya vermemesi gerek sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bikere o giris faul devamina bakmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 arkadaş kör galiba üstüne gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 keşke kör olsa malesef fanatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Manu bel hizasında tabanı acık bir sekilde giriyor. Manu'ya faul ve sarı kart olması gerekirken penaltı veriyor hakem. VAR falan da kenarda izliyor. He ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 guzel eyyam, basarili neyse karma var iste, hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yine 4 olsun bari de trabzona ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ahahahaha getirin bir alanyaspor akbaba şov yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 muslera'ya faul var ya VARR uyumaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 şu ofsayt gümbütyüye gidecek şimdi, keşke gs kazansaydı. Var ın apaçık taraflı çalışması konuşulmayacak malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar