xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Selamlar, Mugen'in bi kuduruklugu basına dert oldu tabii ki, sag arka 4. sol arka 2. seviye hip dysplesia çıktı. Total hip replacement falan olucak sanırım. Vetkadiköy'de veterinerimiz hocasına yönlendirdi, adam yerel malzemelerle aldıgı sonuctan memnun kalmadıgı için yurtdısından getiriyormuş. İki bacak için 6000 euro istedi abi, 3000 malzeme 3 operasyon. Biz direkt TEŞEKKÜRLER dedik, fazla suspicious geldi bu kadar mükemmel olması rakamın zaten öyle bir para yok. Her türlü güvendiniz cerrah öneriniz varsa çok makbule geçer. Bu olması gereken joint socketlar. http://pointseastwest.com/wp-content/uploads/2013/02/normal-hips-rads.jpeg Bu Mugen'in socketları. https://i.imgur.com/IlyLCP3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 istanbul üni'nin hocası zihni var. bi sürü ameliyatı benim veterinerimde yapıyo. demin konuştum benim veterinerimle 6000 euro aşırı uçuk dedi ama tabi yapılacak işlem ve ne malzeme konulacağına göre de değişeceği için benim şu an bi fiyat vermem mümkün diil dedi. röntgenleri falan bi zihni'ye göstermeleri lazım, bir muhtemelen bi muayene etmeleri lazım, ona göre fiyat verirler. özelden gel istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 veterinerlerin emlakçıdan farkı yok benim için artık ya. 6000 euro çok. 5.30 ile çarpmak istemedim. eminim daha kolay halledilebilir bir durumdur. ama hepsinin önceliği adam çarpmak. ben kafayı yedim artık valla. veteriner veteriner geziyorum. hepsi farklı konuşuyor farklı paralar istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 kısırlaştırmaya 600 tl çeken veterineri görüp başka veterinere 100 tl'ye yaptırınca taksicilerle veterinerlerin gözümde bi farkı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Iyi paraymis,memurlugu birakip klinikmi acsam yeniden.6000 euroya hayvana mutlu sonla biten masajda yapacakmisiniz diye sorsaydin. 100 tl ye kisirlastirma yapan veterinerden de uzak dur .Malzeme masrafi ondan cok tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 rontgenlerde sikinti gorunmuyo abi bence, gittiginiz adam yalan soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 100 tl kısırlaştırma diye bişe yok yalnız. ne zaman bu 6 sene önce falan mı. bu arada bu adamların alacakları minimum ücretler belirlenmiş durumda zaten veteriner hekimler odası tarafından. ama veterinerler tabi bu ücretleri çoğu zaman uygulamıyorlar çünkü o şekilde müşteri gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 kedim bu ağustosta 3 yaşına girecek ameliyat ettirdiğimde sanırım 5 aylık falandı. 2 - 2.5 sene önce diyelim. veteriner bebekte istiyosan numarayı vereyim. fiyat artmıştır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bir de bebekte. 100 liraya yaptı. akıl alır iş değil yani öyle söyliim. saçmalık. bir de kedim dişi deyiver, tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 evet abi kedim dişi xD Ahmet bey 0532 ikiyüzellidört 83 sıfır 6 ( listelenmesin diye yaptım ) Bebekte Luccanın arka sokağında. kötü bi görüntü değil ama irkilen olabilir diye de spoliyim ameliyat masasından sdfs http://www.imgim.com/thumbnail_img_2476.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 insan icin sandim lan! fiyatlari gorunce daha da bir koptum yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 sabonis said: bir de bebekte. 100 liraya yaptı. akıl alır iş değil yani öyle söyliim. saçmalık. bir de kedim dişi deyiver, tam olsun :D O paraya tupleri baglayip kapiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 yoo baya normalde nasıl yapılıyosa öyle yaptı niye sürekli bir yanlışlama çabasındasınız anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 geömiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar